[Nawigacja fabryczna] A6 C5 - nawigacja FIS - soft
[Nawigacja fabryczna] A6 C5 - nawigacja FIS - soft
Witam,
Znajomy dał mi płytę z aktualizacją softu do nawigacji w FIS przy okazji niby ze spolszczeniem menu... po aktualizacji okazało się że brak polskiego języka oraz na aktualnym języku angielskim który jest ustawiony brakuje wyrazów lub kilku literek.
Proszę o informację czy jest możliwość dostania oryginalnego softu do tej nawigacji / powrotu do stanu sprzed aktualizacji?
Podobno w ogóle nie ma softu z polskim menu do nawigacji nie kolorowej FIS - czy to prawda ?
Z góry dziękuję za pomoc.
Znajomy dał mi płytę z aktualizacją softu do nawigacji w FIS przy okazji niby ze spolszczeniem menu... po aktualizacji okazało się że brak polskiego języka oraz na aktualnym języku angielskim który jest ustawiony brakuje wyrazów lub kilku literek.
Proszę o informację czy jest możliwość dostania oryginalnego softu do tej nawigacji / powrotu do stanu sprzed aktualizacji?
Podobno w ogóle nie ma softu z polskim menu do nawigacji nie kolorowej FIS - czy to prawda ?
Z góry dziękuję za pomoc.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: MARIUSZ
- Rocznik: 2010
- Moje auto: Allroad C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 TDI 233KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
Re: A6 C5 - nawigacja FIS - soft
Podobno w ogóle nie ma softu z polskim menu do nawigacji nie kolorowej FIS - czy to prawda
Kolega bzdury opowiada i dał ci wersje spolszczenia za Frii z netu to masz za Frii ,poza tym jest obszerny tema na forum.
Kolega bzdury opowiada i dał ci wersje spolszczenia za Frii z netu to masz za Frii ,poza tym jest obszerny tema na forum.
temat z linka dotyczy nawigacji RNS a mi chodzi o nawigacje BNS 4.1 która wyświetlana jest na FIS'iemario1278 pisze:a6-c5-wgrywanie-firmware-do-navigation- ... olszczenie
jak na poniższym zdjęciu
mój odbiornik nawigacji jest w bagażniku - panel sterowania nawigacją znajduję się pośrodku tunelu poniżej przełącznika regulacji lusterek - menu oraz opcje wyswietlane są na FIS'ie - to jest nawigacja BNSmario1278 pisze:Radio w sensie obornika navigation plus .Nawigacja BNS to to samo co RNS-d .Rozumiem że nazwę BNS wziąłeś z VAG-a bo w ten sposób wyświetla typ urządzenia.Teraz mi powiedz gdzie chcesz mieć polski język na FIS-ie czy na odbiorniku nawigacji bo to dwie różne sprawy ?
natomiast RNS to nawigacja z LCD na 2 din która pełni funkcję także radia - zamontowana jest w konsoli środkowej...