Witam wczoraj w nocy ktoś próbował skraść moje auto na szczęscie sie nie udało ale niestety mam wyrwaną stacyjkę i rozwalony zamek. Jestem w tych sprawach zielony co mam zrobić czy kupić stacyjkę z anglika i wymienić co z zamkiem i od czego mam zacząć autko stoi dalej na parkingu i nie wiem co mam czynić.
Z góry dziekuje za pomoc
[ A6 C5] Co zrobić po włamaniu?
-
- Forum Audi A6 / A7
Witam. A6 C5 2,5 TDI, AFB QUATRO AVANT 180 km. ZAPALAJA SIę KONTROLKI ABS i ESP, SKRZYNIA WSKAKUJE W TRYB AWARYJNY. Wczoraj zapaliły się kontrolki ABS i ESP, nie swiecą przez cały czas tylko się zapalą i po chwili gasna po przejechaniu około 25 km zgasiłem auto i po jakiś 4-5 godzinach ciężko ale odpalił ale skrzynia wskoczyła w tryb awaryjny po zgaszeniu i ponownym uruchomieniu silnika było OK przez chwile.Znowu przejechałem około 25 km, zgasiłem silnik i już niestety nie odpalił. Nie byłem jeszcze u żadnego mechanika i nie wiem czy są jakies błędy choć przypuszczam ze raczej tak. Czy ktoś z Was miał podobny przypadek i mógłby mi cos podpowiedzieć, w czym tkwi problem? Z góry dziękuje
piotr7642