Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

nie wiem czyy dziala subwoofer

Elektryka
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Mongol
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

nie wiem czyy dziala subwoofer

Post autor: Mongol » 29 paź 2012, 11:30

witam jestem posiadaczem audi a6 avant z roku 1999 posiadam subwoofer ale nie wiem czy działa bo nie posiadałem fabrycznego radia ale widzę ze jest i taki możne być problem ze to jest przeróbka z anglika. Jak go naj szybciej sprawdzić :| . Dzieki za odp pozdrawiam

mackolja
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: mackolja » 29 paź 2012, 12:16

Hej. a masz może jakiś napis na głośnikach np Bosse , lub audi concert??? ja miałem podobnie kupiłem Radio i po zamontowaniu nie fabrycznego grał mi tylko przód, zakupiłem wiec dodatkowy adapter do Audii Concert i śmiga wszystko aż miło. Nie kosztuje to dużo bo coś około 100 zł. Ale jeśli chcesz sprawdzić sam subwoofer to wymontuj go i zanieś do jakiegoś elektronika moment Ci sprawdzi czy to działa.

Awatar użytkownika
Mongol
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: Mongol » 29 paź 2012, 12:37

mam karte z radia i tam pisze concert wszystkie glosniki dzialaja tylko wlasnie nie dziala subwoofer reszte glosnikow dziala

mackolja
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: mackolja » 29 paź 2012, 13:32

Czyli masz to samo nagłośnienie co ja , tyle że mi koleś u którego kupowałem radio od razu mówił żebym kupił adapter bo nie będzie śmigać jak należy, dodam że kupiłem radio blaupunkta gdyż oryginalne radio (kaseciak) tez było blaupunkta. Postaram sie dziś sprawdzić u siebie przy tubie za pomocą miernika czy wychodzi tam jakis prąd i dam Ci znać gdzie i co czego szukać.
ps a ja kupiłem taki adapter tyle że dużo taniej bo około 100 zł zapłaciłem
http://allegro.pl/can-adapter-audi-conc ... 16722.html

piptor
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Piotr
Rocznik: 2005
Moje auto: A6 C6
Nadwozie: Limuzyna
Silnik: 2.6 ABC 150KM
Napęd: FWD
Skrzynia: Manual
Paliwo: Diesel

Post autor: piptor » 07 gru 2012, 21:10

Witam, chciałbym się podpiąć do tematu. W moim autku jest zamontowana nawigacja, od pewnego czasu zauważyłem, że w czasie jazdy zanika mi "bas" albo przestaje grać prawa strona. Sprawdzałem kostki głośników w drzwiach, kostkę subwoofera w bagażniku, wyjąłem nawet całe radio z navi i niby wszystko jest w porządku ale po każdym następnym wyjeździe z domu problem powraca. Proszę o pomoc.

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C5 (1997-2005)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja