niestety u mnie nie był odłączany wszystko działało ok puzniej raz działało a raz nie na koniec działały tylko jedne tylne dzrzwi a teraz już nic nie działa tylko trzeba trzymać próbowałem odłączać akumulator i zaprogramować poprzez trzymanie na otwieraniu i i pózniej na zamykaniu ale nic nie dało czy jest do tego może jakiś oddzielny sterownik
Automatyka szyb.
Automatyka szyb.
Witam.mam rośbe może mi ktoś pomoże szukałem na forum ale nic sensownego nie znalazłem mianowicie niedziałają mi szyby poprzez jedno kliknięcie szyby działają ale tylko gdy sie przytrzyma czytałem że moglo się rozprogramować gdy sie odłącza akumulator.
niestety u mnie nie był odłączany wszystko działało ok puzniej raz działało a raz nie na koniec działały tylko jedne tylne dzrzwi a teraz już nic nie działa tylko trzeba trzymać próbowałem odłączać akumulator i zaprogramować poprzez trzymanie na otwieraniu i i pózniej na zamykaniu ale nic nie dało czy jest do tego może jakiś oddzielny sterownik
????
tym ustrojstwem struje jeśli się nie mylę moduł komfortu.Podepnij VAG i powinno pokazać jakie błędy wyskakują ale przyczyna ewidentnie tkwi w elektryce.
Ja kilka razy wyciągałem aku z auta i nic mi się nie przeprogramowało
Sprawdź czy pilotem otworzysz i zamkniesz okno jeśli tak to raczej bym z tym nie walczył bo okna przecież ci działają
Ja kilka razy wyciągałem aku z auta i nic mi się nie przeprogramowało
Sprawdź czy pilotem otworzysz i zamkniesz okno jeśli tak to raczej bym z tym nie walczył bo okna przecież ci działają