AutoDent Grzegorz Gołofit
Strzeszkowice Duże 197
24-220 Niedrzwica Duża
woj. lubelskie (PL)
Polecam wszystkim, których denerwują wgniotki parkingowe, zagniecenia itp. Pełen profesjonalizm i doświadczenie Pana Grzegorza. Szybko i sprawnie. Gorąco polecam
http://www.autodent.com.pl/
[Usługa] Usuwanie wgnieceń bez lakierowania
[Usługa] Usuwanie wgnieceń bez lakierowania
Ostatnio zmieniony 02 paź 2012, 08:02 przez Emis, łącznie zmieniany 2 razy.
- bart3k
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Bartek
- Rocznik: 2002
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9TDI AVF 131KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
Ile od dołka kasuje Pan Grzegorz?
Na forum A6Klub.PL miałem 1.9, dalej było 2.5...teraz czas Pb 2.4? 3.0? a może 2.7?
Słyszałem(widziałem) różne metody, o tej co piszesz także ,trochę gorzej z efektem końcowym... widziałem kiedyś Toyote która po gradobiciu była podobno naprawiana jakimiś "magnesami" ,po efekcie końcowym podejrzewam że elektromagnesami.wszystko zależy od wgniotki czasem wystarczy zamrażacz i opalarka (suszarka) :D
Powiem że tak spier... roboty jeszcze nie widziałem ,lakier w miejscach gdzie był naprawiany jest jakby przegrzany,przypalony ...auto do malowania .
By było śmieszniej jeszcze przednią szybę uszkodzili....A na swej stronie reklamują się: "100% zadowolonych klientów".
Zanim oddacie do naprawy dobrze się zorientujcie jakimi metodami będzie autko robione ...
Jedyne mi znane skuteczne metody to PDR przy użyciu "hebli" (łyżek) i "na kleju "(klej tylko przy oryginalnym lakierze!!!!) .
Tymi metodami naprawdę dobry "Technik PDR" czyni cuda.