Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

[ AKE 2.5 180 KM] Potrzebuje pomocy

Silniki wysokoprężne
ODPOWIEDZ
wasiel
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

[ AKE 2.5 180 KM] Potrzebuje pomocy

Post autor: wasiel » 20 sie 2012, 23:22

witajcie

zaczely mi sie problemy z elektryka i silnikiem potrzebuje kogos z zachodniopomorskiego , wielkopolskiego , pomorskiego lub kujawsko pomorskiego aby zrobil mi pelna diagnostyke auta ale to wszystko co jest mozliwe jestem z szczecinka dokladnie jesli macie jakies namiar na osobe ktora naprawde sie na tym zna i zrobi mi to konkretnie wlacznie z odczytaniem logow to napiszcie

Pioman
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: Pioman » 21 sie 2012, 00:04

Kup kabel na allegro za 40zl i zrob sam. Ja pierwszy raz robilem loga i cokolwiek przez kompa jak kupilem qudi. Na forum jest prosta latwa i przyjemna instrukcja. Dodatkowo kabel nedzoe twoj na zawsze i bedziesz mogl sobie co miesiac roboc diagnostyke. Do roboenia logow jedyne utrudnienie ze potrzebnuy partner lub partnerka w zqsadzie z podstawowa obsluga systemu windows ;) ps. sory za bledy ale pisze mpbile

wasiel
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: wasiel » 21 sie 2012, 07:34

Pioman, spoko kupil bym ale teraz nie wiem ktory wziasc i kupic do tego poniewaz jest ich multum na allegro znajomi kupywali i poprostu nie mieli nawet komunikacji niechce poprostu nic zchrzanic dlatego chcialbym kogos kto to robil juz na nie jedenej audi i wie dobrze co i jak

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C5 (1997-2005)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja