Dziwny dziwięk.
- Waldek wrc
- Forum Audi A6 / A7
Dziwny dziwięk.
Mam problem z dziwnym dziwiękiem który wydobywa się z moich głośników.Auto zamknięte czy otwarte,jade czy stoję raz na jakieś trzy minuty z głośników słyszę coś jak buczenie, piknięcie trwa jakąś sekunde...powiedzcie mi co to jest?
ja miałem cos takiego ale w avant.
był to oryginalny subwofer. Pojawiał się dźwięk , może nie buczenia ale takiego "stuku" jak grało radio.
Już to zlikwidowałem
wyłączając go.
drugi dzięki to dochodził i dalej dochodzi z silników od wentylacji. Ale jest cichy i nie dokuczliwy. W trakcie jazdy w ogóle nie słyszalny.
pewnie nie jest to samo u Ciebie co u mnie ale ...
był to oryginalny subwofer. Pojawiał się dźwięk , może nie buczenia ale takiego "stuku" jak grało radio.
Już to zlikwidowałem

drugi dzięki to dochodził i dalej dochodzi z silników od wentylacji. Ale jest cichy i nie dokuczliwy. W trakcie jazdy w ogóle nie słyszalny.
pewnie nie jest to samo u Ciebie co u mnie ale ...
- Waldek wrc
- Forum Audi A6 / A7
- Waldek wrc
- Forum Audi A6 / A7
hm ... poprzednik zestawu noki CK-7 miał problem taki że jak nie było podłączonego telefonu to co hm ...10s odpytywał o niego.
Ale nie kojarzę żeby coś było słychać prócz cichego pisku typowego dla układów cyfrowych ... Tym bardziej że on miał swój własny głośnik.
Ale ludzka pomysłowość nie zna granic.
Ale nie kojarzę żeby coś było słychać prócz cichego pisku typowego dla układów cyfrowych ... Tym bardziej że on miał swój własny głośnik.
Ale ludzka pomysłowość nie zna granic.