Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

Trzeszczy przelacznik od awaryjnych.

Elektryka
ODPOWIEDZ
krzysztof6065
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Trzeszczy przelacznik od awaryjnych.

Post autor: krzysztof6065 » 18 lip 2012, 14:25

Witam.
Nie potrafię znaleźć rozwiązania na problem w moim Audiku.

Nie dawno zakupiłem auto- Audi a6 2004r 1,9 TDI.
Przy zakupie zauważyłem, że gdy włączam kierunek w lewo, na desce dioda słabo miga(słabnie, czasem trochę mocniej zaświeci) prawy ok.

Na początku nie przeszkadzało to wiec nic nie dotykałem, ale teraz gdy jadę zaczyna tak jakby ''trzeszczeć'' w przełączniku od świateł awaryjnych (tym trójkącie). Myślałem że to właśnie ten przełącznik jest wszystkiemu winny, więc kupiłem przełącznik za 170zł, zakładam i wielkie :[ dalej ''trzeszczy'' i słabo miga.

Może to też jest z tym jakoś związane otóż: Jak włączę radio (Audi concert ) to tak jakby sie zacinało i tak "cykcykcykcyk" pisze cd error i za chwile sie włącza. Dzieje się tak przy odpalaniu kiedy radio się włącza od nowa i gdy wyjmuje i wkładam nowe CD.

Nie wiem co to może być i od czego zależy, pytajcie to napisze jeszcze co trzeba.

krzysztof6065
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: krzysztof6065 » 19 lip 2012, 14:07

Dzięki wielkie ;)

-Gość-

Post autor: -Gość- » 22 lis 2012, 20:17

dzieki wielkie i mi sie pewnie przyda bou mnie tez trzeszczy od 2 miesiecy czasem naz na pare dni a czasem tak trzeszczy ze jechac nie idzie jak by muzyka grala! Czyli wystarczy wyczyscic ten stary smar ze stykow czy trzeba tez tam nalozyc jakiegos innego smaru?

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C5 (1997-2005)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja