hej!!!
mam maly problem gdyz lewe lusterko jak silnik pracuje jest gorące tzn szkielko, natomiast jak auto stoi to jest ok. Mało tego bo lusterka nie sa podgrzewane a przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo. pomocy
[ A6 C5] lusterko gorące pomimo iz nie są podgrzewane
[ A6 C5] lusterko gorące pomimo iz nie są podgrzewane
MALUSKI55 POZDRAWIAM
Re: lusterko gorące pomimo iz nie są podgrzewane
Witam kolego możesz napisać dokładniej jak działa te podgrzewanie np. auto stoi w nocy na mrozie to lusterka grzeją a co z aku?gembas pisze:Kolego wszystkie lusterka w C5 sa podgrzewane i zaczynaja same grzac jezeli temperatura jest niska lub jest na nich woda lub szron,pozdrawiam........maluski55 pisze:hej!!!
mam maly problem gdyz lewe lusterko jak silnik pracuje jest gorące tzn szkielko, natomiast jak auto stoi to jest ok. Mało tego bo lusterka nie sa podgrzewane a przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo. pomocy
Re: lusterko gorące pomimo iz nie są podgrzewane
Dziękuje kolego za odpowiedźgembas pisze:Kolego lusterka grzeja tylko w okreslonej niskiej temperaturze,jak jest na nich woda lub szron ale po wlaczeniu zaplonu,no to chyba oczywiste,nie uznalem za stosowne zeby o takich rzeczach pisac,bo to chyba normalne,jak moga grzac lusterka jak zaplon nie wlaczony?pozdrawiam..........daniel1997 pisze:Witam kolego możesz napisać dokładniej jak działa te podgrzewanie np. auto stoi w nocy na mrozie to lusterka grzeją a co z aku?gembas pisze: Kolego wszystkie lusterka w C5 sa podgrzewane i zaczynaja same grzac jezeli temperatura jest niska lub jest na nich woda lub szron,pozdrawiam........

- HattoriHonza
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Piotr
- Rocznik: 1994
- Moje auto: A6 C4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9TDI AVF 131KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
70kkm przejechane na nieoryginalnych lusterkach za ~30zł komplet. One grzeją pulsacyjnie - troche pogrzeją, troche się schłodzą. Efekt jest taki, że ciągle są ciepłe i ciągle są czyste. ÂŻadnej wody, szronu, nic. Oryginalne z czujnikiem w intercars w okolicach 300zł z tego co pytałem. Uważam, że to nie ma żadnego sensu. Nawet jakby miały mi się przepalić maty znów - kupuję kolejne za 30zł i mam. A wyglądają i odbijają tak samo.