[ A6 C6] zawieszenie pneumatyczne
[ A6 C6] zawieszenie pneumatyczne
Witam kolegow:) mam juz 200tys w swoim autku, stuka mi cos mocno w zawieszeniu przednim, 10 mechanikow sprawdzalo i wszystko wyglada ok, wiec mysle ze do wymiany beda amortyzatory, sprawdzenie ich kosztuje 1tys wiec jak juz by mi sprawdzili i sie okazalo ze jednak sa zepsute to dobrze by bylo miec nowe, i tu zaczynaja sie schody. nowe w serwisie 2,5tys, uzywek z allegro sie boje bo to nic pewnego. wiec pytanie czy sa inne miejscaa procz serwisu gdzie mozna bylo by kupic nowe amortyzatory? czy regeneracja to dobry pomysl? ew. jesli ktos mial by kontakt do pewnego dostawcy uzywanych amortyzatorow z jakiś nowszych aut to moglbym sie zainteresowac. z gory dziekuje:)
-
- Forum Audi A6 / A7
Witam,
też mam podobny problem. Wszystko już chyba sprawdziłem i nic nie znależli. Początkowo leciutko pukało przy hamowaniu na nierównościach, teraz już czuc lekkie pukanie nawet bez hamowania a przy hamowaniu na nierównościach normalnie jakby ktoś młotem w podłoge walił. Cena z ASO mnie załamała. Czy jest inny sposób niż ASO? proszę o pomoc bo się załamałem.
też mam podobny problem. Wszystko już chyba sprawdziłem i nic nie znależli. Początkowo leciutko pukało przy hamowaniu na nierównościach, teraz już czuc lekkie pukanie nawet bez hamowania a przy hamowaniu na nierównościach normalnie jakby ktoś młotem w podłoge walił. Cena z ASO mnie załamała. Czy jest inny sposób niż ASO? proszę o pomoc bo się załamałem.
-
- Forum Audi A6 / A7