[ A6 C5] Problem z zawieszniem
[ A6 C5] Problem z zawieszniem
Witam koledzy , mam problem mały z zawieszeniem , autko jest w tej postaci od kupna ale jakos wczeniej nie razilo mnie to tak a teraz zaczyna wkurzać powoli
chodzi o to że tył stoi wyżej niż przód i nie wiem czemu tak jest amorki powymieniane pol roku temu na sachsa ,przód auta stoi bardzo nisko tak, że czesto chacze osłoną silnika o policjantów i na nierownosciach a tył jest wysoki jak koza i nie wiem czy ktos grzebał sprężynach coś czy te juz z przodu są do niczego, myslałem nad kupnem sprężyn na tył z zawieszenie sportowe (1BV) i wtedy tył poszedł by niżej i może wygladało by to przyzwoicie co o tym myślicie ? ![Obrazek]()

Ja założyłem wszystkie 4 sprężyny od kombi, Przód się niczym nie różnił. Tylko tył tak strasznie zaczął wystawać
, dokładnie taki sam efekt jak u Ciebie. Ale sprzedałem samochód i obecny właściciel jeździ na tym do dzisiaj. Jak byś był zainteresowany to mam komplet 4 sprężyn od swojego sedana. Kolor sprężyn to zielony. Podobno moje a6 było jakieś "specjalne" wahacze jakieś inne, chip na 220km wbity w książkę serwisową. Pakiet s line itp itd.

Wieśniak to nie człowiek, Wieśniak to styl życia 
Byle do przodu

Byle do przodu