Witam
Przez trzy miesiące miałem podłączony telefon Samsung Galaxy i było bez uwag. Pewnego razu podczas jazdy zgasł mi monitor i za 2minuty się zapalił ale telefonu już nie mogłem podłączyć. Oczywiście sprawdziłem z innym telefonem również nie działa. Na monitorze pojawia się napis: ÂŻe bluetooth jest nie aktywny i czy chciałbyś go podłaczyć gdy wciskam tak przeskakuje na drugą tablice na której przestawiam bluetooth z niepodłączonego na podłączony(Nie moge na tej drugiej tablicy wejść w nic innego a wcześniej mogłem np w poszukiwanie telefonu).I tak wkółko- nie chce nawet poszukiwać telefonu. Proszę o pomoc
Pozdrawiam betonbud
Problem z bluetooth
Witam
Byłem w serwisie w lublinie i zdjagnozowali błąd sterownika informacji i powiedzieli że on jest do wymiany i to kosztuje około 4tys zł!!!! Kolega który podchodził do niego z laptopem nie z serwisu mówił że on nie widzi żadnych błędów ale nie potrafił również załączyć bluetootha. Czy może ktoś kogoś polecić z okolic radomia, warszawy?
Pozdrawiam Maciej Nawrot
Byłem w serwisie w lublinie i zdjagnozowali błąd sterownika informacji i powiedzieli że on jest do wymiany i to kosztuje około 4tys zł!!!! Kolega który podchodził do niego z laptopem nie z serwisu mówił że on nie widzi żadnych błędów ale nie potrafił również załączyć bluetootha. Czy może ktoś kogoś polecić z okolic radomia, warszawy?
Pozdrawiam Maciej Nawrot