Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

POMOCY NIE WIEM CO JEST LICZNIK IMOBILAJZER

Elektryka
ODPOWIEDZ
kwiatek784
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

POMOCY NIE WIEM CO JEST LICZNIK IMOBILAJZER

Post autor: kwiatek784 » 21 lut 2012, 14:03

witam wszystkich fanow audi.
czytalem juz wiele postow ale zaden nie odpowiedzial mojemu pytaniu .Jakis czas temu pokazal mi sie problem ze niesprawny uklad hamulcowy, pisalem tez na ten temat stwierdzono ze to sterownik abs moze siedzec ,ale dla pewnosci pojade zobaczyc na kompa i okazalo sie ze jest wszystko ok jest polaczenie ze sterownikiem i licznikiem .Pokazalo tylko uszkodzony przeplywomierz powietrza wskaznik temp. oleju i najwazniejsze o czym mowa cewka imobilajzera.Po odlaczeniu komputera i probie uruchomienia samochodu nie moglem go uruchomic na malym fisie pokazywalo bled brak oleju hamulce regulacja swiatel ,kontrolka od imobilajzera migala i wszystko bylo przygaszone ten blad pokazjuje sie od czasu do czsu i nie wiem co jest czy problem calej elektryki samochodu czy licznika .dodam ze kluczyk ma dobre kody tylko z tym ze ta cewka mechanik mowi ze moze byc to spowodowane spadkiem napiecia . prosze tez o kontak z dobrym elektrykiem z zachodniopomorskiego okoloce kolobrzeg kamien pomorski pomocy pomocy :|

daniel1997

Post autor: daniel1997 » 21 lut 2012, 15:05

Witam mamy na forum speca od elektroniki olo_gsm napisz do niego coś poradzi.

kwiatek784
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: kwiatek784 » 21 lut 2012, 15:34

tak rozmawialem z nim najlepiej jak by zobaczyl auto ale mi troche nie podrodze do niego

[ Dodano: 2012-07-27, 11:44 ]
witam dopiero nie dawno rozwiazalem ten problem ktory mi towarzyszyl moze komus pomoge otoz problem byla kostka stacyjki ktora robila podczas wolnego przekrecania kluczyka gdzies zwarcie co podowalo fiksowanie licznika

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C5 (1997-2005)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja