Po wymianie bendixa auto nie chce odpalic
Po wymianie bendixa auto nie chce odpalic
Witam jestem na tej stronie nowy mój problem jest taki ze auto stało na mrozie chciałem go zapalic zakrecił raz a potem siadł bendix zaprowadziłem go do mechanika i naprawił , co sie okazało ze rozrusznik kreci ale nie zapala . przekrecam kluczyk i nie zapala sie głowny komputer ten na srodku praktycznie nic nie działa nie ma nawet godziny radio działało co to jest dziwne bo po odłaczeniu aku powinien wymagac kodu . bespieczniki sa dobre czy to znaczy ze czeka mnie podłaczenie pod komputer i problem minie ? jesli ktos wie co to moze byc to prosze o pomoc ...
- Motostacja pl
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Motostacja
- Rocznik: 2004
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.7TDI 163KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
cinek123, coś mi sie wydaje, że najwięcej miałby tu do powiedzenia mechanik od rozrusznika. Masz radio z funkcją pamietania kodu, czy mechanik nie odłączał akumulatora ( mógł co prawda załączyc jakieś podtrzymanie ?) i przy nieodłączonym aku zrobił jakąś zwarę
?
To oczywiście tylko domysły ale jeśli przed naprawą rozrusznika wszystko działało a po naprawie nie to najpierw tam bym szukał

To oczywiście tylko domysły ale jeśli przed naprawą rozrusznika wszystko działało a po naprawie nie to najpierw tam bym szukał

Części samochodowe online - Motostacja pl