[ A6 C5 Avant] radio audi concert 1 nie wyszukuje stacji
- gregor1981
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
[ A6 C5 Avant] radio audi concert 1 nie wyszukuje stacji
mianowicie kupiłem Xcarlink USB MP3 i zeby to podłączyc wypiełem radio ,po pdłączeniu okazało sie że nie mam poprawnego kodu i nikogo kto by mógł mi je rozkodowac . wiec kupiłem drugie identyczne radio z poprawnym kodem po podłączeniu okazło sie że nie wyszukuje stacji radiowych. Morze ktos z was wie o co tu chodzi?.
witam
- gregor1981
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
berta, witam a czy posiadasz w bagazniku po prawej stronie suba i wzmacniacz bo jak nie to prawdopodobie masz zamontowane nie orginalne radio nie od tego auta które ma wyjscie na przednie głośniki a sygnał podany na tył jest liniowo do wzmacniacza.WysuĂą radio i sprawdź czy w wtyczce masz wyjscie na cztery głośniki osiem przewodów.
- TheWitcher
- Forum Audi A6 / A7
gregor1981, a nie mozesz sprobowac z tym pierwszym radiem podjechac do audi aso na rozkodowanie?
Powiedz ze wymieniales rozrzad i sie rozkodowalo.
Ja mialem taka sytuacje ze auto stalo przez tydzien bez acu i po podlaczeniu radio zawolalo o kod ktorego nie mialem. Pojechalem do Audi i za free mi rozkodowali i dali kod wydrukowany.
Dopiero pozniej dowiedzialem sie ze radio musialo byc oryginalnie zamontowane w innej Audicy, bo inaczej nie wolal by o kod.
Powiedz ze wymieniales rozrzad i sie rozkodowalo.
Ja mialem taka sytuacje ze auto stalo przez tydzien bez acu i po podlaczeniu radio zawolalo o kod ktorego nie mialem. Pojechalem do Audi i za free mi rozkodowali i dali kod wydrukowany.
Dopiero pozniej dowiedzialem sie ze radio musialo byc oryginalnie zamontowane w innej Audicy, bo inaczej nie wolal by o kod.
Byla: Audi 80 1.6, A6 2.4 V6, A6 1.9Tdi Saloon, Coupe Quattro typ 85, jest jak w opisie 

- TheWitcher
- Forum Audi A6 / A7
berta, dlatego gra tylko przód napewno orginalnie zamontowane było radio chorus z wyjściem na cztery kanały ktoś wymienił radio na nie właściwe miałem kiedyś takie radia jedno miało wyjście na dwa kanały a drugie na cztery.Pozostaje poszukanie takiego radia z wyjściem na cztery kanały tylko nie wiem czy radia concert miały takie rozwiązanie lub wstawienie innego radia.
- gregor1981
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
jak dla mnie to ma same plusy.
-mp3 działa
-karta pamieci działa
-telefon działa
bez żadnych zewnętrznych zmian z tego jestem naprawde zadowolony tylko nie wiem czemu skoro moje wczsniejsze radio wyszukiwało stacje to te nowe nie wyszukuje
A przez to że jestem w norwegji nie mam szans rozkodowac tego starego
-mp3 działa
-karta pamieci działa
-telefon działa
bez żadnych zewnętrznych zmian z tego jestem naprawde zadowolony tylko nie wiem czemu skoro moje wczsniejsze radio wyszukiwało stacje to te nowe nie wyszukuje

A przez to że jestem w norwegji nie mam szans rozkodowac tego starego
Ostatnio zmieniony 04 lut 2012, 17:06 przez gregor1981, łącznie zmieniany 1 raz.
witam