[ Warszawa A6 C5] Wyświetlacz komputera a6 c5
[ Warszawa A6 C5] Wyświetlacz komputera a6 c5
Potrzebuje wymienić wyświetlacz komputera, ten posrodku zegarów, jakiś prosty sposób jest na to, bo mi jakoś dziwnie wyświetla ma takie nieświecące paski
Ostatnio zmieniony 21 paź 2008, 14:41 przez Piti, łącznie zmieniany 2 razy.
to jest częsty problem w audi...i dowiedziałem sie w serwsie audi(po znajomosciach) ze wymiana i wgranie programu 700zl...wiec jest to bez sensu...ale jest inna opcja...wiem ze dzieje sie tak ze nie podswietla poniewaz plastik nie jest dobrze scisniety...ja np jak mam zimne auto po maly przymrozku to wyswietla wszystko a jak sie nagrzeje to plastik sie rozszczelnia i juz nie wyswietla wszsytkiego...bede zakladal ringi na zegary i bede skladal i wtedy postaram sie tak wszystko scalic zeby bylo git...taka moja mala sugestia:D
szachu a6, dzięki za info, musze cos z tym zrobic, bo mnie jakoś tako oczy drażni ten wyświetlacz.
[ Dodano: 2008-10-21, 14:20 ]
censored, sorki ok, ale ja pierwszy raz napisałem na takim forum, ale się dopiero ucze. Co to są te tagi i co źle napisałem
[ Dodano: 2008-10-21, 14:23 ]
A szachu a6, ja myślałem że to można sam wyświetlacz ten pośrodku wymienić, a nie jakiś cały układ sterujący czy coś takiego.
[ Dodano: 2008-10-21, 14:20 ]
censored, sorki ok, ale ja pierwszy raz napisałem na takim forum, ale się dopiero ucze. Co to są te tagi i co źle napisałem
[ Dodano: 2008-10-21, 14:23 ]
A szachu a6, ja myślałem że to można sam wyświetlacz ten pośrodku wymienić, a nie jakiś cały układ sterujący czy coś takiego.
ale wyswietacz ci nie potrzebny...rozbierz zegary i zloz...to jest niby schemat zalozenia ramek ale tak samo trzeba rozkrecic
viewtopic.php?t=660&postdays=0&postorder=asc&start=30
viewtopic.php?t=660&postdays=0&postorder=asc&start=30