Witam w moim 100 c4 sypniety jest nastawnik na pompie wtryskowej, niestety jest to nastawnik typu potencjometrycznego . Tutaj pojawia sie moje pytanie czy kompatybilne są z moja pompą nastawniki z 1.9 tdio innych numerach.
Konkretnie sprawa wyglada tak iż na cmentarzu samochodowym stoi rozbite Audi 80 b4 1.9 TDI z całą pompa w wmiare atrakcyjnej cenie. Po górnym przelewie poznałem iż jest to też potencjometr, wizualnie nastawnik niczym się nie różni od tego u mnie , niestety numer części jest nieco inny. czy te części sa ze soba zamienne? nie chciałbym ryzykować w ciemno
[ ABP 2.5 115 KM] [100 C4 2,5 tdi ABP] Wymiana nastawnika
[ ABP 2.5 115 KM] [100 C4 2,5 tdi ABP] Wymiana nastawnika
Moja racja mojsza jest!!
Re: [100 C4 2,5 tdi ABP] Wymiana nastawnika
Wojt pisze:Witam w moim 100 c4 sypniety jest nastawnik na pompie wtryskowej, niestety jest to nastawnik typu potencjometrycznego . Tutaj pojawia sie moje pytanie czy kompatybilne są z moja pompą nastawniki z 1.9 tdio innych numerach.
Konkretnie sprawa wyglada tak iż na cmentarzu samochodowym stoi rozbite Audi 80 b4 1.9 TDI z całą pompa w wmiare atrakcyjnej cenie. Po górnym przelewie poznałem iż jest to też potencjometr, wizualnie nastawnik niczym się nie różni od tego u mnie , niestety numer części jest nieco inny. czy te części sa ze soba zamienne? nie chciałbym ryzykować w ciemno
jesli jesteś zainteresowany to mam taką orginalną pompe od setki....pompa jest po sprawdzeniu u secjalisty