Sklep Ipart
Sklep
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy ucando.pl

[ ABP 2.5 115 KM] [100 C4 2,5 tdi ABP] Wymiana nastawnika

Silniki wysokoprężne
ODPOWIEDZ
Wojt
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

[ ABP 2.5 115 KM] [100 C4 2,5 tdi ABP] Wymiana nastawnika

Post autor: Wojt » 28 gru 2011, 21:08

Witam w moim 100 c4 sypniety jest nastawnik na pompie wtryskowej, niestety jest to nastawnik typu potencjometrycznego . Tutaj pojawia sie moje pytanie czy kompatybilne są z moja pompą nastawniki z 1.9 tdio innych numerach.
Konkretnie sprawa wyglada tak iż na cmentarzu samochodowym stoi rozbite Audi 80 b4 1.9 TDI z całą pompa w wmiare atrakcyjnej cenie. Po górnym przelewie poznałem iż jest to też potencjometr, wizualnie nastawnik niczym się nie różni od tego u mnie , niestety numer części jest nieco inny. czy te części sa ze soba zamienne? nie chciałbym ryzykować w ciemno
Moja racja mojsza jest!!

keri11
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Re: [100 C4 2,5 tdi ABP] Wymiana nastawnika

Post autor: keri11 » 29 gru 2011, 21:38

Wojt pisze:Witam w moim 100 c4 sypniety jest nastawnik na pompie wtryskowej, niestety jest to nastawnik typu potencjometrycznego . Tutaj pojawia sie moje pytanie czy kompatybilne są z moja pompą nastawniki z 1.9 tdio innych numerach.
Konkretnie sprawa wyglada tak iż na cmentarzu samochodowym stoi rozbite Audi 80 b4 1.9 TDI z całą pompa w wmiare atrakcyjnej cenie. Po górnym przelewie poznałem iż jest to też potencjometr, wizualnie nastawnik niczym się nie różni od tego u mnie , niestety numer części jest nieco inny. czy te części sa ze soba zamienne? nie chciałbym ryzykować w ciemno

jesli jesteś zainteresowany to mam taką orginalną pompe od setki....pompa jest po sprawdzeniu u secjalisty

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C4 (1991-1997)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl