mam mały problem
 posiadam zdjęcie swojego komputerka A6 (tego spod maski). Posiadam wersje silnikowoą 1,9 TDI 110 KM z 1998, a klika razy już mnie bardzo miło zaskoczył ten silniczek, miałem okazje "ścigać" się z Audi A4 1,9 TDI z 2002 roku 136 KM i nie miał ze mną szans. Moje auto pochodzi z Belgii, i zastanawiam się czy przypadkiem nie mam chipa
 posiadam zdjęcie swojego komputerka A6 (tego spod maski). Posiadam wersje silnikowoą 1,9 TDI 110 KM z 1998, a klika razy już mnie bardzo miło zaskoczył ten silniczek, miałem okazje "ścigać" się z Audi A4 1,9 TDI z 2002 roku 136 KM i nie miał ze mną szans. Moje auto pochodzi z Belgii, i zastanawiam się czy przypadkiem nie mam chipa  jeżeli ktoś wie jak to wygląda, to prześle na maila zdjęcie na którym jest moj komputerek i proszę Was koledzy, aby ktoś mi powiedział czy dostrzega tam tego chipa, czy go tam nie ma
 jeżeli ktoś wie jak to wygląda, to prześle na maila zdjęcie na którym jest moj komputerek i proszę Was koledzy, aby ktoś mi powiedział czy dostrzega tam tego chipa, czy go tam nie ma  
 Podawajcie swoje maile, a ja odrazu wysyłam fotke :D
Pozdrawiam