[sprzedawca][klubowicz]
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Forum Audi Iwo
- Rocznik: 2006
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.6 ABC 150KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
[sprzedawca][klubowicz]
Chciałbym wszystkich przestrzec przed użytkownikiem naszego forum Ryszardmisnik. Owy użytkownik napisał do mnie na PW że posiada części na sprzedaż do C6. Chciałem kupić zderzak przedni oraz moduł skrętu. Za wszystko powiedział mi 700 zł. Pieniążki wysłałem przelewem. Po tygodniu czekania na paczkę ze zderzakiem i modułem skrętu okazało się że paczka nie dojdzie bo została uszkodzona w transporcie. Powiedziałem że w takim razie chcę zwrotu pieniędzy w wysokości mojej wpłaty 700 zł. Do dnia dzisiejszego pieniędzy nie mam minęło już 3 tygodnie od tego zajścia. Oczywiście pan Ryszard dzwonił do mnie że pieniądze wysłał. Z dniem dzisiejszym idę na Policje zgłosić oszustwo. Wszystkie dane osobowe mam oczywiście że mogą być złe ale jego numer konta jest więc namierzą dane po numerze konta.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony 06 gru 2011, 14:20 przez igo_89, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Robert
- Rocznik: 2014
- Moje auto: A7 4G
- Nadwozie: Hatchback
- Silnik: 3.0 CDUC 245KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Kontakt:
Trzeba być >uwaga na ostre stwierdzenie< ....... żeby dać się nabrać na taki wałek.
Jakbym się zarejestrował dzisiaj i napisał że mam gwiazdkę z nieba za 1000 zeta ale tylko z zaliczką to też być mi wysłał??
A tak nie mniej poważnie to bd Ci kibicował w ściganiu oszusta. Namiary na typa zawsze możesz podać tutaj na forum.
Tonuj bardziej słowa w stronę innych użytkowników
Jakbym się zarejestrował dzisiaj i napisał że mam gwiazdkę z nieba za 1000 zeta ale tylko z zaliczką to też być mi wysłał??
A tak nie mniej poważnie to bd Ci kibicował w ściganiu oszusta. Namiary na typa zawsze możesz podać tutaj na forum.
Tonuj bardziej słowa w stronę innych użytkowników
Ostatnio zmieniony 29 paź 2011, 11:11 przez Forum Audi A6, łącznie zmieniany 1 raz.
w tym kraju glupota kosztuje. w twoim przypadku 700zl. nie ukrywajmy, ze dales sie wysterowac w tak banalny sposob.igo_89 pisze: Pieniążki wysłałem przelewem. Po tygodniu czekania na paczkę
tak samo jak polak, ktory uwierzyl kamerunczykowi, ze ma czarodziejski plyn, ktory zamienia papier w banknoty euro.
dosc swieza sprawa, ostatnio trabili o tym w mediach. co za naiwnosc.
w kazdym badz razie powodzenia w sciganiu.
Koledzy bo to jest tak, ze jak sie jest normalnym to i takie ma sie podejscie do ludzi i nie zaklada sie na dzien dobry, ze gosc chce nas oszukac. Dodatkowo jesli gosc udziela sie na forum to czlowiek mysli, ze ma do czynienia z normalnym gosciem a nie nazwijmy rzecz po imieniu szmaciarzem, ktory polakomi sie na 700zl. Kwota nie mala ale za mala, zeby sie wykupic z opresji - jak ktos to kiedys madrze powiedzial "jak krasc to miliony"
choc takich tez nie pochwalam.
A tak gosc za 700zl zasra sobie papiery i sie bedzie za nim ciagnelo - zwrot kasy z odszkodowaniem i kosztami sadowymi plus jakies zawiasy a moze sie przydarzyc jakas kolejna umyslna badz nie glupota i pojdzie siedziec... Ot tak glupot ludzka nie zna granic...
A co do wysylania za pobraniem to wiekszosc sprzedajacych nie chce tak wysylac chocby z takich wzgeldow jaki mnie ostatnio spotkal, ze pewien dupek zrezygnowal z odbioru paczki i koszty kuriera podwojne ponioslem ja a tamten ciec nawet przepraszam nie potrafi powiedziec wiec szczerze sie nie dziwie, ze ludzie chca przedplat choc najlepszym rozwiazaniem jest owszem przedplata ale kwoty w wysokosci kosztow wysylki a reszta za pobraniem wraz z towarem.
vonito widze, ze jestes z Opola wiec tego typka o ktorym pisze wyzej pewnie kojarzysz bo rowniez jest z Opola i udziela sie na forum.

A tak gosc za 700zl zasra sobie papiery i sie bedzie za nim ciagnelo - zwrot kasy z odszkodowaniem i kosztami sadowymi plus jakies zawiasy a moze sie przydarzyc jakas kolejna umyslna badz nie glupota i pojdzie siedziec... Ot tak glupot ludzka nie zna granic...
A co do wysylania za pobraniem to wiekszosc sprzedajacych nie chce tak wysylac chocby z takich wzgeldow jaki mnie ostatnio spotkal, ze pewien dupek zrezygnowal z odbioru paczki i koszty kuriera podwojne ponioslem ja a tamten ciec nawet przepraszam nie potrafi powiedziec wiec szczerze sie nie dziwie, ze ludzie chca przedplat choc najlepszym rozwiazaniem jest owszem przedplata ale kwoty w wysokosci kosztow wysylki a reszta za pobraniem wraz z towarem.
vonito widze, ze jestes z Opola wiec tego typka o ktorym pisze wyzej pewnie kojarzysz bo rowniez jest z Opola i udziela sie na forum.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
Namiary na typa tak w razie czego. Tzn to są te dane co on mi podał:
kamilos_69, Tak jak pisali koledzy wyżej zawsze jest inne zaufanie do kogoś z forum bo myślisz że ta osoba jest normalna i każdy każdemu w jakiś sposób chce pomóc.
Skasowałem ci częśc posta bo to prawnie jest nie do przyjęcia jest to udostępnienie danych osobowych moderator krzysztofput
kamilos_69, Tak jak pisali koledzy wyżej zawsze jest inne zaufanie do kogoś z forum bo myślisz że ta osoba jest normalna i każdy każdemu w jakiś sposób chce pomóc.
Skasowałem ci częśc posta bo to prawnie jest nie do przyjęcia jest to udostępnienie danych osobowych moderator krzysztofput
Ostatnio zmieniony 30 paź 2011, 20:23 przez igo_89, łącznie zmieniany 3 razy.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
Byłem dziś na policji bo mnie wezwali i okazało się że wszystkie dane które podał są fikcyjne gdyż taki imię i nazwisko nie istnieje w Polsce w żadnej bazie, ulica którą podał również jest fikcyjna istnieje taka we Wrocławiu ale Gajowicka a nie Gajowiska jak on podał. Mają jeszcze się skontaktować z bankiem i operatorem telefonii aby udostępnili im jakieś jego dane. Jak coś więcej będę wiedział dam znać
Pozdrawiam
Pozdrawiam