[ A6 C5] Lusterko zewnętrzne lewe
[ A6 C5] Lusterko zewnętrzne lewe
Witam, mam problem ze sterowaniem lewym lusterkiem. Było wymieniane razem z całymi drzwiami (stłuczka) i wszystko niby ok ale sterowanie lusterka nie działa razem z pamięcią fotela kierowcy. dodam iż drzwi były chyba z anglika(widze po odbiciu w lustrze, takie samo jak w prawym). pytanie moje brzmi, czy jakaś wtyczka może jest inna i dlatego nie ma napięcia czy to może być wina bezpiecznika? Bardzo proszę o odpowiedź-pozdrawiam giwera44 

giwera44
- Wujek-West
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Krzysztof
- Rocznik: 1997
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.3 133KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Kontakt:
Kolego jeżeli myślisz że to bezpiecznik to dlaczego tego pierw nie sprawdzisz??
jeżeli to jest wiazka kabli z Anglika może tak być ze piny są w innych miejscach , ale myśle że elektryk powinien to oblukać
Ale pierw zobacz te bezpieczniki
No chyba że blacharz sobie zapomniał podpiać kabelki ściagnij tapicerke i luknij czy tam wszystko jest podpiete
jeżeli to jest wiazka kabli z Anglika może tak być ze piny są w innych miejscach , ale myśle że elektryk powinien to oblukać
Ale pierw zobacz te bezpieczniki
No chyba że blacharz sobie zapomniał podpiać kabelki ściagnij tapicerke i luknij czy tam wszystko jest podpiete
Tylko słaba Polska boi się silnego Śląska
Dzięki chłopaki, wiecie może który to byłby bezpiecznik? ÂŚwiatełka od regulacji szyb i wszystkie inne przełączniki są podświetlone tylko nie świeci panel od pamięci fotela. Kostka jest założona ok. Bezpieczniki ok-z tego co wyczytałem io sprawdziłem, kostka przywiera dobrze tylko brakuje w jednej z części 2 pinów i myślę że tutaj leży problem, dobrze myślę? mam jeszcze jeden problem odnośnie obrotów, czytałem i nigdzie nie znalazłem takiego objawu, otóż gdy jadę spokojnie na małym gazie to obroty podwyższają się nieznacznie po czym wracają do normy-i tak przez cały czas przy łagodnej jeździe, gdy przyspieszam lub na wolnych wszystko jest ok, co to może być?
giwera44