Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

[A6 C4] Problem z lusterkami elektrycznymi

Elektryka
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
marik7
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

[A6 C4] Problem z lusterkami elektrycznymi

Post autor: marik7 » 08 paź 2011, 20:27

Potrzebuje sie dowiedziec gdzie znajduje sie przekaznik i jego numer do elektrycznych lusterek w a6 c4, bo bezpiecznik w skrzynce jest ok (chyba, ze gdzies jest jeszcze jakis?). U elektryka bylem i powiedzial, ze jest gdzies zwarcie w lewym lustrze, ale prawe mu dzialalo tylko mam przyjechac w innym terminie a bezpiecznika nie wsadzal, bo gadal, ze przy zwarciu i tak go spali. Problem zwarcia sam rozwiazalem, ale nie mam pojecia o jakim on bezpieczniku gadal, bo wszystkie sa ok i mysle, ze to moze byc przekaznik, ktory jest teraz wyciagniety, zeby bezpiecznika nie palic.

ziutekr
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: ziutekr » 08 paź 2011, 22:09

Miałem również problem z lewym lusterkiem nie dzialała regulacja i podgrzewanie, jacyś elektrycy mierzyli przełacznik stwierdzili, ze oprócz przepalonego podświetlenia OK i gdzie pewnie w weiazce prąć wsiakło bo po zdjeciu szkła nie dochodził. Zdjałem boczkek ramke z szyba odpiąłem wtyczkę użyłem WD-40 złożyłem i chodzi. Od tego trzeba moim zdaniem zaczac i przy okazji przejrzeć kable czy nie ma gdzieś przerwanej izolacji

Awatar użytkownika
marik7
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: marik7 » 09 paź 2011, 15:42

Wlasnie znalazlem przerwane kable i zwierajace sie, ale nadal nie mam napiecia a wiem, ze prawe dzialalo, bo jak wyjezdzalem od elektryka to bylo poprzestawiane, ale stwierdzil, ze przez zwarcie w lewym to nie wsadzil bezpiecznika i teraz znowu nic nie dziala, ale moze mnie powiedzial bezpiecznik a chodzi ogolnie o przekaznik i w tym problem, ze ja juz sam nie wiem co z tym wszystkim jest.

[ Dodano: 2011-10-09, 15:45 ]
ale ziutekr dzieki za fatyge <okok>

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C4 (1991-1997)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja