[ A6 C6] Jakie wygodne letnie opony
[ A6 C6] Jakie wygodne letnie opony
Witam mam pytanie chce zamienić w aucie wszystkie opony rozmiar 225/50/17 mam założone Pirelli zerro rosso dwie już i tak są prawie zjechane na maksa a pozostałe tez chce zmienić bo wydają mi się bardzo twarde i nie wygodne mógł by ktoś zapisać jakaś propozycje szukam opon miękkich cichych i wygodnych. Myślałem nad tymi Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 co o nich sądzicie dzięki z góry.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Forum Audi
- Rocznik: 2012
- Moje auto: A7 4G
- Nadwozie: Hatchback
- Silnik: 3.0 TDI 204KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
opony
goodyear nie powiem nic zlego bo raz mialem tylko f1 i nie narzekalem ale moge polecic yokohama advan sport v103 bardzo ladnie pokonuja dziury i trzymaja sie drogi oraz continental sport contact 3 dla mnie to 2 najlepsze
-
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
-
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
Polecam Michelin HP, swietna na suchej i mokrej nawierzchni, bardzo wolno sie sciera, zapewnia wysoki komfort jazdy.
Odradzam Continentale Sport 3, na suchej jezdza minimalnie lepiej niz Michelin, na mokrej maja za to duzo gorsza przyczepnosc. Sa nastawione na sport, komfortu na nich nie uswiadczysz. Zaskoczony bylem trwaloscia, to najszybciej zdzierajaca sie opona jaka mialem.
Odradzam Continentale Sport 3, na suchej jezdza minimalnie lepiej niz Michelin, na mokrej maja za to duzo gorsza przyczepnosc. Sa nastawione na sport, komfortu na nich nie uswiadczysz. Zaskoczony bylem trwaloscia, to najszybciej zdzierajaca sie opona jaka mialem.
sebbie
Code so clean you could eat off it!
Code so clean you could eat off it!