[ A6 C5] oryginalny subwoofer + radio pioneer
[ A6 C5] oryginalny subwoofer + radio pioneer
Witam mam oryginalny subwoofer (nie bose) i wiem ze tam jest wzmacniacz ktory zasila tylne glosniki + sub, mam to wszystko podlaczone przez poprzedniego wlasciciela poprzez jakis tam bajer ze to gra i wogole, ale chcial bym sam subwoofer podlaczyc pod wyjscie SUBWOOFER, a nie jak to jest teraz ze dzwiek do suba idzie z tylnych glosnikow, chodzi mi o to ze w radiu mam zaawansowane funkcje sterowania wooferem i nie moge tego wykorzystac 

assmen, no to masz maly problem...bez osobnego wzmaka sie nie obejdzie...
bo jeden zestaw musisz odseparowac i zasilic z innego wzmaka.
we wzmacniaczu tym w subie sa odpowiednie filtry ktore podaja na glosnik suba odpowiednia czestotliwosc dzwieku.
wiec musialbys teoretycznie odlaczyc glosnik suba od tego wzmaka i za pomoca chinczy i osobnego wzmaka podlaczycgo pod radio...
jesli juz tak chcesz sie bawic to poprostu druga niewielka skrzynka do bagaja i za pomoca wzmaka dasz rade...
bo jeden zestaw musisz odseparowac i zasilic z innego wzmaka.
we wzmacniaczu tym w subie sa odpowiednie filtry ktore podaja na glosnik suba odpowiednia czestotliwosc dzwieku.
wiec musialbys teoretycznie odlaczyc glosnik suba od tego wzmaka i za pomoca chinczy i osobnego wzmaka podlaczycgo pod radio...
jesli juz tak chcesz sie bawic to poprostu druga niewielka skrzynka do bagaja i za pomoca wzmaka dasz rade...