Witam wszystkich .
Chciałbym się podzielić moimi doświadczeniami i wiadomościami,ponieważ właśnie zakupiłem sobie VAG-a i powiem,że sam jestem zaskoczony tym co on potrafi,oczywiście pozytywnie.Bardzo wiele funkcji "działa"...właśnie przestawiłem sobie tak bardzo "nie wygodne" mile na kilometry i galony na litry,oczywiście wiem,że ten temat był poruszany wielokrotnie,al;e jeśli ktoś będzie miał problem jak to zrobić to chętnie służę praktyczną radą..
Oprócz tego sprawdziłem całą elektrykę,silnik,centralny zamek,ABS,zegary i wiele innych rzeczy,właściwie to jeszcze się uczę,ale myślę,że jeszcze jak trochę "poeksperymentuje" to sprawdzę jeszcze więcej funkcji.
Tak,że chętnie służę radą.
Pozdrawiam
Stosuj tagi
[A6 C5] Zrobiłem zmianę mill na km....i galonów na litry.
-
- Forum Audi A6 / A7
[A6 C5] Zrobiłem zmianę mill na km....i galonów na litry.
Ostatnio zmieniony 07 paź 2008, 21:06 przez huragan1971, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi A6 / A7
Dzięki Magic1977 za radę ,wiem o tym tymbardziej,że ja mam przejechane dopiero 75.000 mill( teraz pokazuje 121.000. km...Oczywiście ,że przestawię tymbardziej,że MOT mam ważny do końca października....to teraz już żaden problem!Acha VAG kupiłem na e-bayu za 10,98 funta plus 2,99 przesyłka to dużo taniej niż w Polsce....
censored ja korzystam tak naprawdę z dwóch programów ,jeden po angielsku,ten ,który dostałem na płytce(VAG-COM Release 409-1) oraz Polski ściągnięty właśnie z tego forum..(Polski VAG 4.9) i powiem Ci,że zarówno na jednym jak i na drugim wszystko PIęKNIE śmiga!!!Na początku miałem niewielki problem z połączeniem się,ale od czego jest to forum,znalazłem opis jak to się robi a jest to bardzo proste(chodzi o ustawienie wirtualnego portu) no i wszystko zadziałało!!!Jak coś to służę radą jeśli chodzi o szczegóły...
Pozdrawiam wszystkich...
censored ja korzystam tak naprawdę z dwóch programów ,jeden po angielsku,ten ,który dostałem na płytce(VAG-COM Release 409-1) oraz Polski ściągnięty właśnie z tego forum..(Polski VAG 4.9) i powiem Ci,że zarówno na jednym jak i na drugim wszystko PIęKNIE śmiga!!!Na początku miałem niewielki problem z połączeniem się,ale od czego jest to forum,znalazłem opis jak to się robi a jest to bardzo proste(chodzi o ustawienie wirtualnego portu) no i wszystko zadziałało!!!Jak coś to służę radą jeśli chodzi o szczegóły...
Pozdrawiam wszystkich...
-
- Forum Audi A6 / A7
witaj kolego HURAGAN 1971
ja tez zakupilem Vag Can Professional z Interfejsem w polsce gdy bylem teraz na urlopie.zaplacilem troche ale mysle ze warto bylo tylko nie bardzo wiem jak nim dzialac a ponoc tym programem moge wiele gdy czytam w opisie programu....ale jak sie do tego zabrac.wlasnie chcialem u siebie zmienic mile na km i czytam co piszesz
prosze o pomoc
ja tez zakupilem Vag Can Professional z Interfejsem w polsce gdy bylem teraz na urlopie.zaplacilem troche ale mysle ze warto bylo tylko nie bardzo wiem jak nim dzialac a ponoc tym programem moge wiele gdy czytam w opisie programu....ale jak sie do tego zabrac.wlasnie chcialem u siebie zmienic mile na km i czytam co piszesz
prosze o pomoc