Witam
Jak w temacie nie działa. W vcds mam nie aktywną funkcje kodowanie i nie wiem czemu.
Dodam że kierownica posiada manetki które działają bez problemu, zrobilem testy i wszystkie guziiki działają w vcds ale nie działają normalnie. i nie wiem czemu?
Czy ktoś sie spotkał z access codes do tego modułu pozdrawiam
[ A6 C6] Kierownica multifunkcyjna sline
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Forum Audi
- Rocznik: 2007
- Moje auto: S6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 4.2 326KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Multitronic
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
moduł kiery nie ma acces code.
Jeśli moduł nie wywala błędów, a "nie działa i nie daje się zakodować" - to jest ubity (jeśli jesteś pewny tego co piszesz).
pozdr
Jeśli moduł nie wywala błędów, a "nie działa i nie daje się zakodować" - to jest ubity (jeśli jesteś pewny tego co piszesz).
pozdr
Wykonane mody
:
C6:
- lustreko fotochrom
- bixenony (+AFS) z poziomowaniem i zmywaniem, LED
- MMI High, Navi, BT, TV, DVD, AMI
- elektryczne stołki
- parktronic plus
- ogrzewanie postojowe
- ori kamerka cofania
- TPMS
C7:
- ori kamerka, ori hak

C6:
- lustreko fotochrom
- elektryczne stołki
- parktronic plus
- ogrzewanie postojowe
- ori kamerka cofania
- TPMS
C7:
- ori kamerka, ori hak
Witam
Trochę źle napisałem sroki aż mi głupio wiec kodowanie jest dostępne i według opisów jest wszytko ok a kierownica nie działa nie jest dostępna zakładka adaptacja i czy u Was też nie wiem jak mam sobie poradzić z tą kierownicą, opowiem jak było
Samochód kupiłem jakiś 1,5 miesiąca temu jak go oglądałem 1 raz to kierownica działała mówię o tych głośniej ciszej potem pojechałem drugi raz, żeby ju zrobić zakup i facet mówi ze ako padło i rzeczywiście padło i od tej pory kiera nie działa.
Sprawdziłem kodowanie i wygląda że jest ok doszedłem nawet tam do jakiegoś testu i też przyciski działają a w mmi nic się nie dzieje . żadnych błędów nie ma w can getwey też nie koledzy co o tym myślicie?
pozdrawiam
Trochę źle napisałem sroki aż mi głupio wiec kodowanie jest dostępne i według opisów jest wszytko ok a kierownica nie działa nie jest dostępna zakładka adaptacja i czy u Was też nie wiem jak mam sobie poradzić z tą kierownicą, opowiem jak było
Samochód kupiłem jakiś 1,5 miesiąca temu jak go oglądałem 1 raz to kierownica działała mówię o tych głośniej ciszej potem pojechałem drugi raz, żeby ju zrobić zakup i facet mówi ze ako padło i rzeczywiście padło i od tej pory kiera nie działa.
Sprawdziłem kodowanie i wygląda że jest ok doszedłem nawet tam do jakiegoś testu i też przyciski działają a w mmi nic się nie dzieje . żadnych błędów nie ma w can getwey też nie koledzy co o tym myślicie?
pozdrawiam
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Forum Audi
- Rocznik: 2007
- Moje auto: S6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 4.2 326KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Multitronic
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
myslimy ze koles zrobil aktualizacje mmi i nie zakodowal stera mmi
... a ze cos musial powiedziec to zwalil na aku ... 

Wykonane mody
:
C6:
- lustreko fotochrom
- elektryczne stołki
- parktronic plus
- ogrzewanie postojowe
- ori kamerka cofania
- TPMS
C7: