Witam wszystkich.
Od 3 dni jestem szczęśliwym posiadaczem audi a6 c5 2.4 v6 z 1998r. Mimo młodego wieku nahulałem już w swoim życiu coś ponad 100 000 000 km wieloma autami osobowymi takimi jak mazda 323 z 1994r, później 323f, sharan,focus i jestem pod wrażeniem audi 6a.Wygląd, osiągi, przyjemność z jazdy.
Zwracam się do klubowiczów z z wielkopolski a najbardziej z okolic Gniezna o doradztwo w zakresie wyboru warsztatów zajmujących się zakładaniem instalacji gazowych, gdyż taką planuje zainstalować w mojej audiczce. Kogo polecacie i dlaczego? Jaki jest koszt wymiany rozrządu , którego na dniach muszę zrobić, i czy uważacie, że powinienem również wymienić od razu olej w tiptronicu jeśli tak to jaki jest tego koszt.? Na jakie rzeczy od razu kazać mechanikowi zwrócić uwagę- co powinienem jeszcze dla świętego spokoju wymienić?
Pozdrawiam.
Mam nadzieję że nawiążemy jakiś kontakt z maniakami a6 z Gniezna.
[A6 C5] Audi Gniezno. Mechanik/gazownicy/klubowicze
Sprawa rozrządu odwołana, ponieważ juz po sprawie. jakby ktoś kiedyś potrzebował z okolic Gniezna to mogę polecić mechanika (na pw) .Koszt 1400zł za robotę wraz z częściami(wszystkie filtry, wraz z paliwowym cały rozrząd wraz pompą wody wymiana oleju itp)Myślę ,że to rozsądna cena tym bardziej,że wszystko na częściach SKF.
Mała ciekawostka.
Pompa wody , którą miałem założoną (oryginalna audi) pracowała bezawaryjnie od 1999 roku!! Jetem pewien, ze obecna (nowa) mimo iż jest z górnej półki nie wytrzyma tyle.
Co do gazu, teamt nadal otwarty. Cały czas szukam jakiegos dobrego warsztatu.
Mała ciekawostka.
Pompa wody , którą miałem założoną (oryginalna audi) pracowała bezawaryjnie od 1999 roku!! Jetem pewien, ze obecna (nowa) mimo iż jest z górnej półki nie wytrzyma tyle.
Co do gazu, teamt nadal otwarty. Cały czas szukam jakiegos dobrego warsztatu.