[ A6 C5] Problem z oświetleniem od strony kierowcy .
- mastach41
- Forum Audi A6 / A7
[ A6 C5] Problem z oświetleniem od strony kierowcy .
Witam napotkałem ostatnio na pewien problem , otóż po otwarciu drzwi nie świecą mi się te światelka w drzwiach oraz w nogach kierowcy , na otwarcie drzwi kierowcy nie reagują też światła w podsufitce (przy wszystkich innych drzwiach wszystko swieci i jest ok ) , dodam że zamek od kierowcy został wymieniony niestety nie na oryginał
prosze o pomoc !

- Mariusz-MN
- Forum Audi A6 / A7
mikrostyk napewno,a sproboj prysnac w zamek preparatem typu WD-40 albo RONSON, generalnie taki co penetruje dokladnie. czasem cos sie przycina i po takim psiknieciu lampki zaczynaja chodzic.przerabialem to w VW Golfie IV
A6 Avant 2.5 TDI S-line
Skóra, Xenony, Parktronic, DAY-LED'y, CB, NAVI, Podgrzewane fotele ...
Skóra, Xenony, Parktronic, DAY-LED'y, CB, NAVI, Podgrzewane fotele ...
- mastach41
- Forum Audi A6 / A7
niestety nic nie pokazuje mi na fisie
ja tez jestem niemal pewny ze to mikrostyk bo i moj kolega mechanik też na to stawiał .
co do zamienników to zgadzam sie ze są do dupy , ten na ktorym jezdze wytrzymal mi moze z pół roku i juz chyba tez mikrostyk padł , mam juz do dyspozycji mój stary oryginalny zamek i spróbuje z kolegą zrobić przeszczep mikrostyku
dziękuje za pomoc

co do zamienników to zgadzam sie ze są do dupy , ten na ktorym jezdze wytrzymal mi moze z pół roku i juz chyba tez mikrostyk padł , mam juz do dyspozycji mój stary oryginalny zamek i spróbuje z kolegą zrobić przeszczep mikrostyku

dziękuje za pomoc