Witam.
Auto ma naloty. raz idzie jak durne (rewelacji nie ma ale dobrze idzie) a raz muł taki że z wyprzedzeniem poloneza był by problem. Jeszcze jeden problem przy odpalaniu , na zimnym silniku trzeba dość sporo kręcić , na ciepłym pali od strzała. Myślałem ze może wtryskiwacze leja ale po sprawdzeniu odrzuciłem tą możliwość. myślę ze jest źle ustawiony kąt wtrysku bo nie dawno poprzedni właściciel wymieniał rozrząd. i teraz moje pytanie czy przy ruszaniu pompą nie zmieni się naprężenie paska ? ÂŻeby podpiąć pod komputer potrzebny jest jakiś specjalny program i czy jest on do ściągnięcia? i czy przy podpinaniu podłączamy te kable co są pod nogami z przodu u pasarzera ?
[ All] [AAT 2.5 TDI C4 100] Problem z mocą!!!
-
- Forum Audi A6 / A7
- Lipton
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Grzegorz
- Rocznik: 1994
- Moje auto: A6 C4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.5TDI 115KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
vagiem można sprawdzić kąt a nie go ustawić... po za tym jak by to był kąt wtrysku to albo by cały czas był muł albo by cały czas kopcił...kamil138 pisze:to pewnie kąt wtrysku można go VAG-iem ustawić podpinając kompa ale jeśli nie jesteś w temacie to poszukaj szpeca od tego typu spraw zapłacisz jakieś 30pln ale będziesz miał kłopot z głowy