Faktu nie zmienisz że masz uszkodzone. A komuś piszesz że jego auto jest słabo wyposażone.
krisu pisze:nie rób swojego auta najpiękniejszego na świecie bo wpadniesz w samozawchwyt
Jak nauczysz się czytać ze zrozumieniem to dopiero odpisuj. Taka rada na przyszłość.
Wyraźnie napisał:
NorbiA6 pisze:mam świadomość, że moje A6 to nie jakiś specjalny okaz robiony na zamowienie
Odnosze wrażenie że jest inaczej w Twoim przypadku. Bo piszesz o wypasie jak sam niewiele więcej masz.
krisu pisze:człowieku żeby coś pisać sensownego ,to trzeba najpierw zobaczyć
Piszesz bez sensu, bo nie widziałem auta forumowicza Argi, którego tu wtrącasz do rozmowy.
Wybacz, ale Twoje pisanie nie wnosi nic do tematu i staje się śmieszne. Podajesz co według ciebie jest wypasem... Podaj więcej przykładów z forum. Na razie tylko jedno takie auto znasz i zachwycasz się.
Uczepiłeś się z niewiadomo jakiego powodu i tak cały czas krytykujesz.
gembas pisze:nie ma sie o co toczyc sporow
gembas, ma rację. Nie po to ten temat na forum. A widząc takie komentarze odechciewa się tu zagladać.
Sorry, nie miałem i nie mam zamiaru toczyć tu jakiejś wojny. Nikt tu nie pisze że te auto jest lepsze od Twojego. Jedyne co tu stwierdzono, to że nie jest tak biedne jak piszesz.
Skończmy juz to, bo robi sie bałagan w temacie