[ A6 C5] Kodowanie kluczyków A6 C5 1997
[ A6 C5] Kodowanie kluczyków A6 C5 1997
Witam mam problem zakodowaniem kluczyków. Mam 2 kluczyki do nie dawna obydwa zamykały mi auto z pilota. Jakiś czas temu jeden z nich już nie zamkną a teraz 2 padł. Kupiłem vaga i próbując sposobów opisanych na różnych forach nie działa. Do centralnego zamka wchodzę poprzez kanał 35 i wyświetla mi się że mam zaprogramowane 2 klucze , naciskając widzę że zmieniają się wartości.Próbuje zaadaptować to wyskakuje błąd przy kanale 1 i 21, a nie ma wkładki w drzwiach kierowcy zamykam auto poprzez zamek w bagażniku. Wstawiłem zdjęcia na nich widać ile kluczy mam zaprogramowane i jaki błąd wyskakuje. Jeśli ktoś by znał jakiś sposób
![Obrazek]()
![Obrazek]()
Tylko u mnie wcześniej raz działało zamykanie przednich drzwi raz nie, kupiłem inne zamki do drzwi kierowcy i pasażera, okazało się że kupiłem od anglika , wtyczki były inne przerobiłem , poprostu7 w agliku kostka ta co jest w europejskim z lewej strony jest z prawej , tak samo z prawa kostka , i nie które piny nie podpinałem ale normalne chodziło to z pilota , zamykało się , tylko przez ten zabieg musiałem wkładkę wyciągnąć z drzwi kierowcy i tylko mogę zamykać auta z pozycji bagażnika. Ale po pewnym czasie przestał działać jeden pilot a teraz jakoś tydzień temu 2 i tylko zamykam z kluczyka