[ A6 C6] Gdzie jest ukryty tylny głośniczek do parktronika w
[ A6 C6] Gdzie jest ukryty tylny głośniczek do parktronika w
Mam uszkodzony tylny głośniczek to parktronika (h15). Podobno miał być za tylnym prawym pasem. Rozebrałem całą tapicerkę z prawej strony w bagażniku ale niestety głośniczka nie znalazłem. Czy ktoś pomoże gdzie tego głośniczka szukać? Głośniczek ma numer części 8E0919279
Marcin
Już znalazłem. Był dokładnie w tym miejscu gdzie szukałem tylko po stronie kierowcy. Dla pokoleń, znajduje się dokładnie pod lewa tylną szybą w bagażniku, skierowany głośniczkiem na zewnątrz auta. Ja akurat rozebrałem lewą tapicerkę w bagażniku,żeby się do niego dostać. Nie wiem czy udałoby się go wyciągnąć od strony fotela.
Marcin
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Piotr
- Rocznik: 2015
- Moje auto: Allroad C7
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 TDI 204KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Diesel
Da się do niego dobrać z poziomu tylniego fotela.ElSpider pisze:Już znalazłem. Był dokładnie w tym miejscu gdzie szukałem tylko po stronie kierowcy. Dla pokoleń, znajduje się dokładnie pod lewa tylną szybą w bagażniku, skierowany głośniczkiem na zewnątrz auta. Ja akurat rozebrałem lewą tapicerkę w bagażniku,żeby się do niego dostać. Nie wiem czy udałoby się go wyciągnąć od strony fotela.
[A6 C6 3.0 TDI] Gdzie jest głośniczek od tylnego parktronia
Witam
Panowie gdzie jest głosniczek od tylnego parktronika w sedanie z 2005 roku??
Najpierw dziwnie harczal, teraz zamilkł....jak daje wsteczny to na desce miga dioda od parktronika i nic nie slychac, nie dziala.
Pozdro i dzieki za pomoc
Marcin
Panowie gdzie jest głosniczek od tylnego parktronika w sedanie z 2005 roku??
Najpierw dziwnie harczal, teraz zamilkł....jak daje wsteczny to na desce miga dioda od parktronika i nic nie slychac, nie dziala.
Pozdro i dzieki za pomoc
Marcin