[ A6 C6] Polerka
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Forum Audi Iwo
- Rocznik: 2006
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.6 ABC 150KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
[ A6 C6] Polerka
Panowie zna ktoś dobry zakład albo kogoś kto robi polerkę samochodową ? Potrzebuję zrobić w swojej C6 bo to czarny kolor i strasznie widać wszystkie ryski 

-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Robert
- Rocznik: 2014
- Moje auto: A7 4G
- Nadwozie: Hatchback
- Silnik: 3.0 CDUC 245KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
Re: Polerka
skąd ja to znam. Czarny piękny, ale cieżki w utrzymaniu.igo_89 pisze:Panowie zna ktoś dobry zakład albo kogoś kto robi polerkę samochodową ? Potrzebuję zrobić w swojej C6 bo to czarny kolor i strasznie widać wszystkie ryski
Sam też mmam zamiar zainwestować w maszynę i kupię pasty 3M i jazda;) Powolutku jakośzrobię:)
- Dany1107
- Forum Audi A6 / A7
Woskowanie
Panowie i Panie. Mam pytanko.Chciałbym aby moje słonko błyszczało i pomyślałem o wosku.Co myślicie o tym.? http://cgi.ebay.co.uk/Turtle-Wax-Extrem ... 20b28509ad .Będzie się nadawał? Pozdro.
Dany1107.
-
- Forum Audi A6 / A7
Kolego co do tego wosku z nano-technologią to pewnie nie będzie lepiej niż zwykła pastą tempo lakier się natłuści i i będzie bardziej błyszczał o ile bardzo dawno nie stosowałeś żadnego wosku lecz nadal zostaną ryski. Nie ma lepszego sposobu na piękny lakier jak polerka, pasta farecla 3M i później politura wtedy wygląda jak nowy nawet ryski widoczne pod słońce znikają 

Ja od kilku lat używam: http://www.autokosmetyki.pl/nano_goldca ... r,p91.html
Osobiście polecam, naprawde super efekt... Oczywiście rys nie usunie, szczególnie, że robi się to ręcznie. Lakier po takim zabiegu jest piękny...
Osobiście polecam, naprawde super efekt... Oczywiście rys nie usunie, szczególnie, że robi się to ręcznie. Lakier po takim zabiegu jest piękny...
rubio, sciernych środków nie zawiera, ale dla mnie to dobrze bo moge go czesto stosowac... ale lakier po nim jest gładki jak lustro... Nie mam zniszczonego lakieru wiec to mi absolutnie wystarcza a efekt jest super...
Smołe także usuwa, ale czasem trzeba mu pomóc
No chyba, że byś miał automat jakis, ale recznie szmatka to czasem ciężko 
Smołe także usuwa, ale czasem trzeba mu pomóc