[A6 C4] podświetlenie biegów przy lewarku
[A6 C4] podświetlenie biegów przy lewarku
sorki, pewnie gdzies temat jest ale nie udalo mi sie znaleść, nie mam cierpliwości. Podświetlenie biegów zgaslo i chce się dowiedzieć jak się do tego dostać. Nigdy nie grzebałem w tej części autka i proszę o wskazówki. Dzięks 

usunieto pkt 29 regulaminu
dzięki ale nie przeczytałeś dokładnie mojego problemu, chodzi mi o podświetlenie przy lewarku. Na liczniku już się bawiłem w lutowanie i wszystko hula. Bezpieczniki są git bo żarówka raz sie swieci a raz nie, tak miałem z podświetleniem zapalniczki, żarówka już nie ogarniała i teraz przy lewarku nie ogarnia. Wysatarczy tylko dekor sciągnąć i będzie dostęp? Nie chce nic pourywać bo mam to tego super zdolność hehe
dzięki panowie za pomoc. Dzisiaj wymieniłem żaróweczke i postanowiłem zrobić małego manuala dla tych, którzy byli w niewiedzy tak jak na początku ja 
Bardzo prosty i przyjemny proces. Potrzebne narzędzia - śrubokręt.
1. dekor siedzi na dwóch zatrzaskach i najlepiej podwarzyć w tym miejscu i w ten sposób jak na zdjęciach.
![Obrazek]()
![Obrazek]()
2.Po tym jak dekor wyskoczy z zatrzasków, trzeba go lekko pociągnąć do tyłu.
![Obrazek]()
3.Następnie tą czarną część wokól lewarka podnosimy do góry. Wychodzi bez problemu.
![Obrazek]()
4.No i żaróweczka jest na wierzchu. Wystarczy ją wysunąć.
![Obrazek]()
![Obrazek]()
na ostatnim zdjęciu mam nową żaróweczke diodową. Polecam czerwoną diodową bo biegi później podświetlone są w kolorze całej deski a nie na pomarańczowo jak przy zwykłej żarówie. Rodzaj żaróweczki to 2721 LED.(rodzaj na stany, nie wiem jak w polsce)
A oto efekt
![Obrazek]()
![Obrazek]()

Bardzo prosty i przyjemny proces. Potrzebne narzędzia - śrubokręt.
1. dekor siedzi na dwóch zatrzaskach i najlepiej podwarzyć w tym miejscu i w ten sposób jak na zdjęciach.
2.Po tym jak dekor wyskoczy z zatrzasków, trzeba go lekko pociągnąć do tyłu.
3.Następnie tą czarną część wokól lewarka podnosimy do góry. Wychodzi bez problemu.
4.No i żaróweczka jest na wierzchu. Wystarczy ją wysunąć.
na ostatnim zdjęciu mam nową żaróweczke diodową. Polecam czerwoną diodową bo biegi później podświetlone są w kolorze całej deski a nie na pomarańczowo jak przy zwykłej żarówie. Rodzaj żaróweczki to 2721 LED.(rodzaj na stany, nie wiem jak w polsce)
A oto efekt