Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

[ A6 C6] Koło zapasowe

Koła, felgi i opony
ODPOWIEDZ
camelllcamelll
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Ryszard
Rocznik: 2006
Moje auto: A6 C6
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.7TDI 163KM
Napęd: FWD
Skrzynia: Manual
Paliwo: Diesel

[ A6 C6] Koło zapasowe

Post autor: camelllcamelll » 24 kwie 2011, 17:38

Witam

Audi A6C6 Avant

Z bagażnika wyrzuciłem styropian i tą plastikową obudowę i w to miejsce włożyłem koło zapasowe pełnowymiarowe, ale mam pewien problem nie wiem jak to koło zamocować ??
Jeżeli ktoś mógłby zrobić zdjęcie albo jakiś rysunek jak to ma wyglądać to byłbym bardzo wdzięczny .

Pozdr

Awatar użytkownika
ceemack
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: ceemack » 24 kwie 2011, 17:47

powiem ze sam zrobiłęm taki sam motyw ale chyba nie wyciagalem styropianu(nie pamietam dobrze bojestem teraz bez auta za granicą i nie mam jak sprawdzic) jak Ty ale niczym nie mocowalem kola wcisnołem gotylkow ten styropian weszło z lekkim oporem i jakos smigam na tym juz kawalek czasu nie wiem moze ty masz wieksze kolo bo ja mialem 16 cali ale nie pamietam jaki profil ale na pewno nie mniej jak 50
AUDI RULES

3.0 BMK 224KM

Post autor: 3.0 BMK 224KM » 24 kwie 2011, 20:22

Emm nie wiem o jakim styropianie mówicie, u mnie jest normalna wnęka mocowana czymś na podobę nagwintowanej rury którą wkręca się w otwór we feldze, jest to opisane w książeczce obsługi.

Robin 75
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Re: Koło zapasowe

Post autor: Robin 75 » 24 kwie 2011, 21:57

camelllcamelll pisze:Witam

Audi A6C6 Avant

Z bagażnika wyrzuciłem styropian i tą plastikową obudowę i w to miejsce włożyłem koło zapasowe pełnowymiarowe, ale mam pewien problem nie wiem jak to koło zamocować ??
Jeżeli ktoś mógłby zrobić zdjęcie albo jakiś rysunek jak to ma wyglądać to byłbym bardzo wdzięczny .

Pozdr
Witam.
Ja taki zestaw do mocowania koła kupiłem w ASO ,składa się z dwóch części kupowanych oddzielnie , jeśli chcesz to mogę poszukac faktur i podac ci nr.katalogowy.Jak coś to pisz na PW

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C6 (2004-2011)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja