Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

[A6 C4] Silniczki foteli

Elektryka
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
tasman111
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

[A6 C4] Silniczki foteli

Post autor: tasman111 » 23 mar 2011, 10:30

Po długim postoju( 2 lata-tyle zajęło mi ponowne uruchomienie autka) przestały mi działać elektryczne regulowanie foteli. tzn fotel kierowcy działa oparcie i przód tył. Nie działa w nim góra dół i pochylanie przód tył. Fotel pasażera działa oparcie i pochylanie przód tył, nie działa góra dół i przesuwanie przód tył. Co się mogło stać. czy od samego stania w bezużytku mogły paść silniki?? dziwne. Może się zastały czy coś. Proszę o pomoc. Ddzięki i POZDRO
Od Audi piękniejsze są tylko kobiety:)

gość_

Post autor: gość_ » 23 mar 2011, 10:35

coś na kablach może pośniedziało. Po takim czasie mogło, od tego bym zaczął.

Awatar użytkownika
tasman111
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: tasman111 » 23 mar 2011, 12:10

No tak tylko jak sie do tego zabrac. pod siedzeniem ciasno jak diabli. trzeba wyjac fotele?? jesli tak to w jaki sposób to zrobić zeby nie stracic calego dnia

gość_

Post autor: gość_ » 23 mar 2011, 12:16

wyjęcie fotela zwykłego to 5 minut roboty. Elektrycznego nigdy nie widziałem. Z tyłu za fotelem na końcu szyn po których chodzi "fotel zwykły" są plastiki. Trzeba je wykręcić. Z przodu w "zwykłym fotelu" po środku jest taka mała zapinka, którą trzeba wyjąć. Fotel wyjeżdża do tyłu spada z szyn i jest wyjęty. Jeśli w elektrycznie sterowanym fotelu jest podobnie jak w zwykłym to już wiesz co robić ;)
Jak mówię nie miałem do czynienia z elektrycznie sterowanym fotelem w C4 także nie wiem jak to wygląda.

Awatar użytkownika
tasman111
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: tasman111 » 23 mar 2011, 23:15

Dobra. Dzieki. W weekend mam wolne więc się za to zabiore i dam znać jak miposzło. Pozdro

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C4 (1991-1997)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja