[A6 C4] Silniczki foteli
[A6 C4] Silniczki foteli
Po długim postoju( 2 lata-tyle zajęło mi ponowne uruchomienie autka) przestały mi działać elektryczne regulowanie foteli. tzn fotel kierowcy działa oparcie i przód tył. Nie działa w nim góra dół i pochylanie przód tył. Fotel pasażera działa oparcie i pochylanie przód tył, nie działa góra dół i przesuwanie przód tył. Co się mogło stać. czy od samego stania w bezużytku mogły paść silniki?? dziwne. Może się zastały czy coś. Proszę o pomoc. Ddzięki i POZDRO
Od Audi piękniejsze są tylko kobiety:)
wyjęcie fotela zwykłego to 5 minut roboty. Elektrycznego nigdy nie widziałem. Z tyłu za fotelem na końcu szyn po których chodzi "fotel zwykły" są plastiki. Trzeba je wykręcić. Z przodu w "zwykłym fotelu" po środku jest taka mała zapinka, którą trzeba wyjąć. Fotel wyjeżdża do tyłu spada z szyn i jest wyjęty. Jeśli w elektrycznie sterowanym fotelu jest podobnie jak w zwykłym to już wiesz co robić 
Jak mówię nie miałem do czynienia z elektrycznie sterowanym fotelem w C4 także nie wiem jak to wygląda.

Jak mówię nie miałem do czynienia z elektrycznie sterowanym fotelem w C4 także nie wiem jak to wygląda.