[A6 C4] Kostka i Wtyka
Telefon fakt był. Ale instalacja jest oryginalna, na wiazce jest oznaczenie rok i numer wiązki, ona jest ori na 100% Alarm odpada.
[ Dodano: 2011-03-19, 14:58 ]
Witam, zagadka rozwiązana (co do czarnej wtyki) jest ona od Telefonu. Natomiast co do białej to nie wiem podejrzewam ze było to zasilanie tego sterownika do którego wchodziła czarna wtyka. Pozdrawiam i dzięki za naprowadzenie.
[ Dodano: 2011-03-19, 14:58 ]
Witam, zagadka rozwiązana (co do czarnej wtyki) jest ona od Telefonu. Natomiast co do białej to nie wiem podejrzewam ze było to zasilanie tego sterownika do którego wchodziła czarna wtyka. Pozdrawiam i dzięki za naprowadzenie.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Robert
- Rocznik: 1993
- Moje auto: A6 C4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9TDI 110KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
Mr.M, powiedz mi to jest instalacja pod ORI telefon AUDI?? bo właśnie mam okazje takowy zakupić w podłokietniku tylko że jest to sam podłokietnik z telefonem i niema do niego żadnych puszek sterujacych ani nic, jakby ktoś miał schemat podłączenia i co dokładnie potrzeba do podłączenia ORI telefonu w podłokietniku byłbym wdzięczny 

Tak to jest ori instalacja do tel, w słupku jest także antena do niego. Z tym że u mnie nie był tel w schowku lecz na tunelu tzn pod schowkiem. Ale sadze ze instalacja jest i tu i tu taka sama. Był także do niego sterownik ale coś tam się zwaliło i poprzedni właściciel go wywalił ( może to dobrze bo mi tel w aucie nie potrzebny). Wiec To jest ori instalacja po telefon AUDI. Co do schematów to chyba ciężko będzie coś znaleźć... Jak coś to pisać może uda mi się coś podpowiedzieć:)