Witam
Widze,że każdy z Was w jakis sposób przedstawia swój samochód>Wiec w dzisiejszym dniu ja bym chciał przedstawić moją Lale .Poczatek histori zacznę od zakupu tego auta.Lale zakupiłem 26.02.2011 w Toruniu,pojechałem za Naszym kolegą z klubu A-6,a moim człowiekiem od zadań specjalnych tj. slepytaxi .Samochód był przywieziony z Niemiec w listopadzie roku 2010 w całości bez uszkodzeń,po modach w Niemczech tj. zmieniona koloru nadwozia na czarny matt,zawieszenie obnizone Eibacha sprężyny plus amory,przerobiony układ wydechowy(brak katalizatorów),poprzedni właściciel twierdził ,że poprzez te wydech przybyło kilka koni,oryginalne kola Audi 16'' tez pomalowane w czarnym macie,lampy przednie zmiemione na nowe z ringamiczysty grill bez znaczka.
Wyposażenie auta:
Klimatronik,cen.zamek z domykaniem szyb,4xel.szyby,el.grzane lusterka,parktronik tył,grzane fotele,Quattro,pakiet chrom,6x Air Bag
Silnik 2,8 30V czyściutka benzyna,bardzo zdrowy motor(jadliwy)
Napęd : Quattro
Na dzień dobry w aucie wymieniłem świecie oraz przewody,i na dzień dzisiejszy nie ma sie do czego przyczepic ponieważ stan techniczny auta oceniam na Idealny .W niedługim czasie bede chciał przeprowadzić kilka modów tj.wszystkie szyby czarne,alu 18 badź 19 S-ilne,zmiana lamp przód na oryginał z oryginalnym xsenonem,tył Impro led,układ dolotowy powietrza,tylna nakładka zderzaka tak,aby schowac końcówki wydechu,blenda na tylna szybe,program co podniesie kilka koni ,a później zobaczymy co dalej
Długo nie wytrzymałem ,śnieg na zewnatrz i -8 ale 18 musi być
Kolejną zmianą będzie czarność na szybach
Juz ponad 30 aut przewinąłem przez swoje rece,ale Audi to jest marka gdzie czuje sie najlepiej...
Audi 80 B-3 1,8 B sedan 1991
Audi 90 B-3 2,3 sedan 1989
Audi A-4 B-6 2,0B sedan 2002
Audi 90 B-3 2,3B coupe 1991
Audi A-3 1,9 TDI 130km 2003
I znowu Audi tym razem A-6 2,8 sedan Quattro 1999
Siwek, Witam auto bardzo ciekawe kolorek miodzio ale czemu nie pomalowałes dokładek w kolor i czarne lampy na tył zarzuć i zmień grilla na typ shadow line a6-all-grill-shadow-line-by-the-rock-granul-vt24558.htm zobacz jak też taki miałem na początku ale zaczeli mi dogryzać że wyglada jak passat teraz twój też tak wyglada
THE ROCK Siemka ja mam wizje na swoja Lale GERMAN STYLE tak jak zostało to zaoczątkowane w Niemcowni,takze żadnych znaczków i czarnośc wszędzie A co do dokładek to masz racje pomaluje lub okleje,tylko zimno na zewnatrz jeszcze także czekam na ocieplenie.
Juz ponad 30 aut przewinąłem przez swoje rece,ale Audi to jest marka gdzie czuje sie najlepiej...
Nie widziałem chyba jeszcze A6 C5 w macie. Bardzo ciekawie to wygląda. Co do pierwszorzędnych modów, to tak jak The Rock sugeruję: dokładki w czarnym macie, inpro czarne na tył i obowiązkowo oddaj obrączki na grilu, bo chyba nie wstydzisz się, że jeździsz AUDI?! A poza tym masz rację co to wydechu, trzeba go schować, bo szpeci troszku. A o czarnych felach nie myślałeś?
hoopek to że nie mam obraczek na grilu to nie znaczy,że sie wstydze Audi,nie bylo i widzi mi sie tak jak jest ale nie mowie nie ze założe.A co do czarnych felg to predzej jakby nie było chromu do okoła szyb,lamp i klapy tył,ale i dobrze to wyglada z ta felgą.Jwdynie co zrobie to zmienie na 19'' bo tez mam tylko bez opon.sprzedam te i założe noweczki gumy na 19
witam cie moj czlowieku widze ze foty sa a co do modow i stanu auta nie bede pisal bo dla mnie kozak sam po niego bylem wiec bez komentarza a co do zmaian i przyszlych modow czarno wszedzie widze heheheheh pozd bokiem
Siwek, IMO masz bardzo fajną bazę do stworzenia bardzo ciekawego egzemplarza A6 i to stosunkowo niskimi kosztami
Black Matt świetnie wygląda
- z tylnymi tłumikami masz fuszerkę powinno się wyciąć półkola w dokładce zderzaka i odpowiednio zawiesić tłumiki
- Szkoda, że spody zderzaków i progi nie zostały potraktowane matową fabą...
- Przyciemnij szyby najlepiej boczne przednie również, żeby szyby były jednakowe.
- IMO seryjne tylne lampy u Ciebie są do przyjęcia, a jak zmieniać to na jakieś czarne LED.
Siwek, skoro na czarno to lampy proponuje zrobic tak jak ja zrobilem je u siebie
dawaj ori grill tylko znaczek zamaluj na czarno
tylne lampy wez ledy smoked jedyne sensowne znalezione na szybko na allegro to te http://allegro.pl/lampy-tylne-audi-a6-9 ... 49645.html
kolo jakies koniecznie zarzuc
no i jak ma byc german to gleba bo tu jest nisko ale do germana za wysoko
Siwek pisze:program co podniesie kilka koni
a to mnie zaciekawilo najbardzije
jak w wolnossaku chcesz zrobic program ?
Siwek pisze:Jwdynie co zrobie to zmienie na 19'' bo tez mam tylko bez opon.sprzedam te i założe noweczki gumy na 19
a ile chcesz za te 18 ? oryginaly ?
no wlasnie kolego 18 nie replika made in italy,19 oryg mam ale te zostawiam.Tylko na tych 18 mAM Toyo Proxes R1R tj. półslik 225/40 jedna opona tys zł .Jak bede sprzedawal dam znac i wymysle jakas cene.
Pozdro