wyskoczył mi komunikat jak na zdjęciu i nie wyswietla mi sie na fisie, co może być przyczyną ?sprawdzałem wszystkie kostki i przewody z tyły i wydaje sie wszystko ok, prosze o rade
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b15 ... 13c82.html
[ A6 C5] Brak połaczenia RDS TMC
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Marek
- Moje auto: A6 C6
- Rocznik: 2004
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.4 170KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
[ A6 C5] Brak połaczenia RDS TMC
REGULAMIN !
Ja mam identyczną sytuację Napisz jak sobie z tym poradziłeś i jaka była przyczyna.
[ Dodano: 2011-03-23, 21:46 ]
No i wszystko jasne. Okazało sie że tuner do wymiany. Dziwnie padł bo dzień wcześniej jezdziłem i było wszystko ok a na drugi dzień wsiadam do autka i mam padnięty akumulator do zera, po naładowaniu wyświetlał się już ten komunikat i radio nie mogło znależć żadnej stacji. Zastanawiam się czy to nie jakieś zwarcie w tunerze wyssało cały prąd. Po wymianie tunera wszystko hula jak nowe.
[ Dodano: 2011-03-23, 21:46 ]
No i wszystko jasne. Okazało sie że tuner do wymiany. Dziwnie padł bo dzień wcześniej jezdziłem i było wszystko ok a na drugi dzień wsiadam do autka i mam padnięty akumulator do zera, po naładowaniu wyświetlał się już ten komunikat i radio nie mogło znależć żadnej stacji. Zastanawiam się czy to nie jakieś zwarcie w tunerze wyssało cały prąd. Po wymianie tunera wszystko hula jak nowe.
AUDI ponad wszystko