Nazywaj tematy zgodnie z regulaminem :!: i zacznij stosować polskie znaki diakrytyczne.
[A6 C5 1.9 TDi]Co to za kontrolka??
[A6 C5 1.9 TDi]Co to za kontrolka??
hejka :!: :!: :!: pytanie - czy zolta kontrolka na obrotomierzu (autko osadzone na kluczyku) w modelu c5 z 1998 ma sygnalizowac niedomkniete drzwi :?: :?: bo jesli tak to co moze byc przyczyna ze u mnie nie sygnalizuje.... kiedy otwarte sa ktorekolwiek drzwi kontrolka ta nie swieci. Kto mi pomoze :?: :?: :-? 
Nazywaj tematy zgodnie z regulaminem :!: i zacznij stosować polskie znaki diakrytyczne.
Ostatnio zmieniony 07 wrz 2008, 07:48 przez wojta76, łącznie zmieniany 2 razy.
ooo... tu niespodzianka tego nie wiedzialem - dzieki wielkie aprosze mi jeszcze podpowiedziec z czym to sie je, jesli dobrze rozumie to jesli gasnie to wszystkogra a co jesli po przekreceniu kluczyka nie gasnie co to moze oznaczac???? to oczywiscie teoria ale fajnie byloby wiedziec a tak przy okazji jesli moje autko jest z roku 1998 to czy jest a jeli tak to gdzie kontrolka pokazujca niedomkniete drzwi... bo wydaje mi sie ze u mnie tego nie ma.... jest tylko kontrolka ktora pokazuje niedomknieta klape tylnego bagaznika.... dzieki serdecznie za wszystkie uwagi i podpowiedzi :!: :!: :!:
:-D

jak nie gasnie ta zolta to masz jakis problem z immo musisz podlaczys pod vaga
co do drzwi to jesli masz duzy wyswietlacz to bedzie Ci pokazywac jezeli masz taka jakby szachownice miedzy zegarami to nie masz komputera i nie bedzie Ci pokazywac otwartych drzwi jesli to pierwsze to tez podlacz pod vaga moze to miec jakis zwiozek z immo
co do drzwi to jesli masz duzy wyswietlacz to bedzie Ci pokazywac jezeli masz taka jakby szachownice miedzy zegarami to nie masz komputera i nie bedzie Ci pokazywac otwartych drzwi jesli to pierwsze to tez podlacz pod vaga moze to miec jakis zwiozek z immo
Audi Back On Track 

Siemka,
Dziś miałam ten sam problem.
Zapłon odcięty cały czas nawet przy próbie odpalenia drugim kluczykiem. Kontrolka mryga cały czas. Do warsztatu mam kawałek ale przecież go nieprzepchne
...
i co??Jak myślicie czeka mnie jakaś poważna naprawa
?
Pomoże coś chociaz na chwilę jak akumulator odłącze i podłącze jeszcze raz?? Jest możliwośc że zgaśnie kontrolka??
Musze jakoś dostac sie do warsztatu z vagiem...
Dziś miałam ten sam problem.
Zapłon odcięty cały czas nawet przy próbie odpalenia drugim kluczykiem. Kontrolka mryga cały czas. Do warsztatu mam kawałek ale przecież go nieprzepchne

i co??Jak myślicie czeka mnie jakaś poważna naprawa

Pomoże coś chociaz na chwilę jak akumulator odłącze i podłącze jeszcze raz?? Jest możliwośc że zgaśnie kontrolka??
Musze jakoś dostac sie do warsztatu z vagiem...

Pozdrawiam:)