Panowie....
Moja A6 jest wyposazona w fotele z elekrycznym podnoszeniem / opuszczaniem. Reszta jest na manualu.
Mam mozliwosc kupna skory z pelna elektryka.
Moja jest z 2000 roku a fotele sa z modelu z roku 2001.
... i tu pytanie czy to bedzie dzialac, czy trzeba przerabiac cala wiazke ?
Czy sa roznice w podlaczeniu poduszek?
[A6 C5] Zmiana foteli na skore
- TheWitcher
- Forum Audi A6 / A7
[A6 C5] Zmiana foteli na skore
Byla: Audi 80 1.6, A6 2.4 V6, A6 1.9Tdi Saloon, Coupe Quattro typ 85, jest jak w opisie 

Chciałem zrobić taki sam myk
Mam 1998 kupiłem sĸóry - chyba po lifcie.
Na pierwszy rzut oka widać, że będzie problem - inne kostki (wtyczka z instalacji samochodu nie pasuje do gniazda w fotelu), w fotelu więcej kostek niż w instalacji.
Daj znać czy się zdecydowałeś i czy udało Ci się to jakoś podłączyć.
Pzdr.
Mam 1998 kupiłem sĸóry - chyba po lifcie.
Na pierwszy rzut oka widać, że będzie problem - inne kostki (wtyczka z instalacji samochodu nie pasuje do gniazda w fotelu), w fotelu więcej kostek niż w instalacji.
Daj znać czy się zdecydowałeś i czy udało Ci się to jakoś podłączyć.
Pzdr.
- TheWitcher
- Forum Audi A6 / A7
Ja w koncu odpuscilem i w miedzy czasie zmienilem auto, ale wiem ze temat da sie ogarnac, bo gdzies juz o tym czytalem. Dodatkowe kostki sa miedzy innymi do ogrzewania fotela.
Zapytaj sadzik65439 bo on zmienial na recaro to powinien Ci powiedziec co i jak.
Pozdro
Zapytaj sadzik65439 bo on zmienial na recaro to powinien Ci powiedziec co i jak.
Pozdro

Byla: Audi 80 1.6, A6 2.4 V6, A6 1.9Tdi Saloon, Coupe Quattro typ 85, jest jak w opisie 

- maruch30
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: MARIUSZ
- Rocznik: 2004
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 BMK 224KM
- Napęd: 4WD
- Skrzynia: Automat
- Paliwo: Diesel
zmiana foteli
witam koledzy ja jestem właśnie po zamianie foteli na pełną elektryke powiem wam że też miałem obawy a jednak nie było problemów poza zamianą kostki od poduch bo w nowych była większa ale tylko przelutowałem z moich starych foteli mniejszą kostkę i wszystko hula bez problemu także jak macie okazje zakupić takie fotele to do dzieła a jeszcze jedno ja miałem stare fotele podgrzewane także nie musiałem prowadzić dodatkowej wiazki kabli dodam tylko ze są cztery kostki pierwszado sterowania fotelem 2 do poduchy 3do podgrzewania i mała czarna chyba do oświetlenia lampki
kiedyś bylem wielki teraz została mi tylko siła
- TheWitcher
- Forum Audi A6 / A7