Witam Koledzy mam taki problem moze ktos bedzie w stanie mi pomoc bede wdzieczny
Otóż moja audiczka stoi na parkingu juz ok 2 tygodnie nie uzytkowana. Jakos pare dni temu poszedłem sprawdzic czy odpali po takim długim postaju, zapaliła za pierwszym razem Moj bląd ze ja zgasiłem po 20 sek i poszedłem do domu. przed wczoraj chciałem zapalic auto bo było mi potrzebne i niestety juz sie nie dało. Sprawdziłem akumulator podpinałem kable i tak nie odpaliło krecil kręcił i nic. Dzisiaj gadałem z moim mechanikiem kazał mi sprawdzic wszystkie bezpieczniki moze jakis został spalony np: od pompy paliwa . Po sprawdzeniu wszystkie bezpieczniki były ok. Teraz jak próbowałem odpalic auto to zamiast krecic rozrusznik to on cykał.
Moze ktoś cos mi jeszcze podsunie zebym sprawdził. bo mnie sie juz pomysły kończą a auto musze miec do wtorku dobre.
[A6 C5 2.4] Problem z zapaleniem auta po dłuższym postoju.
- fanatyk_aut
- Forum Audi A6 / A7
[A6 C5 2.4] Problem z zapaleniem auta po dłuższym postoju.
POZDROWIENIA ZE ŚWIETEGO MIASTA
!!

- fanatyk_aut
- Forum Audi A6 / A7
Jeszcze nie podpinałem bo nie miałem kiedy!! i z kim bo osobiscie Vaga nie posiadam. Dzisiaj siedziałem pod blokiem z mechanikiem przy aucie i nic nie zrobilismy. Sprawdzilismy czy pompa podaje paliwo czy iskra jest. wszystkie przewodu drożne Wszystko jest w jak najlepszym porządku. zostały nam jeszcze tylko świece ale nie mieliśmy kluczy przy sobie.
POZDROWIENIA ZE ŚWIETEGO MIASTA
!!