Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

[A6 C5] Org. zmieniarka szwankuje

Subwoofery, skrzynie, głośniki, radioodtwarzacze, wzmacniacze, zwrotnice głośnikowe, kondensatory itd.
Zablokowany
Awatar użytkownika
heaton
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

[A6 C5] Org. zmieniarka szwankuje

Post autor: heaton » 01 wrz 2008, 08:38

Witam,
Posiadam nagłośnienie Bose z radyjkiem Concert i zmieniarka. Problem tkwi w tym że czasami czyta bez problemu nawet na dziurach nie przerywa a potem np. ma okres kilku dni że przerzuca płytki od 1do6 i tak w kółko i za każdym razem "error" .... co może być przyczyną takiego zachowania ?? Użyłem płyty czyszczącej i nic nie pomogło . I tutaj od razu drugie pytanie oddawać do naprawy ?? czy kupić jakąś inną ale wtedy jak z podłączeniem nie org. zmieniarki ?? i czy cokolwiek będzie się wyświetlać na ekranie komp i radia ?? Proszę o jakąś poradę w tej sprawie

Pozdrawiam :)

[ Dodano: 2008-09-05, 09:30 ]
Więc tak zmieniarka poszła do naprawy ,dostałem telefon po 2 dniach słyszę : "Zepsuty laser ,brak możliwości naprawy" .......teraz pytanko szukać używanej takiej samej org. ?? kupić jakąś innej firmy i kombinować jakoś z podłączeniem ?? jeśli się w ogóle da ...?? Czy org radio już z CD kupować czy jest Concert z CD ??

Pozdrawiam

kruczek
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Org. zmieniarka szwankuje

Post autor: kruczek » 16 mar 2009, 22:50

mam ten sam problem
:-| [/center]
Kruczek

KMS
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Hubert
Rocznik: 1997
Moje auto: A6 C5
Nadwozie: Limuzyna
Silnik: 2.4 165KM
Napęd: FWD
Skrzynia: Manual
Paliwo: Benzyna+LPG
Kontakt:

Post autor: KMS » 16 mar 2009, 22:58

Oddaj do czyszczenia, czasem to pomaga i najważniejsze nie wsadzaj płyty czyszczącej

Awatar użytkownika
szachu a6
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: szachu a6 » 16 mar 2009, 23:07

a ja podziele sie swoja uwaga na temat cd...powiem tyle...oddalem do naprawy bo niby spalil sie laser...140 naprawa...oki smigal elegancko...a w zime a nawet teraz jak nie ma 7-10 stopni ciepla nie startuje...ale jak bylo pare dni cieplych to bez problemu...kiedys w zime wzialem ja do domu i polezala 2 dni - z miejsca odpalila...wiec po prostu lapie jakos wilgoc czy cos...ale jest to denerwujace :-/ :!:

Zablokowany

Wróć do „Car Audio”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja