[A6 C5] Felgi opony
[A6 C5] Felgi opony
Witam posiadam audi a6 z grudnia 2003r ... silnik 2.5 quattro Chcialbym jakies fajne felgi do niego jakie polecacie..
najlepiej szerokie ale zeby nie trzebabylo za niskiego profilu gumy na nie wkladac.... Jakie by byly ciekawe jak myslicie..
Jaki rozstaw srub potrzebuje??
-
arekjask
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Grzegorz
- Rocznik: 2006
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.4 ALF 165KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
Kolego dopytaj się sprzedawcy, czy dane felgi mogą być zastosowane w twoim samochodzie. Ja mam taki sam: 180 KM, quattro i okazało się, że raz kupiłem za słabe fele. Kiepsko się wyważały i ciągle miałem walenie na kierownicy! W końcu je sprzedałem i kupiłem inne.
A jakiej wielkości szukasz? 16", 17", 18"?
A jakiej wielkości szukasz? 16", 17", 18"?
Kogel-mogel FB 
Fora to jest biwak.
Fora to jest biwak.
-
gwizdek50
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Tomasz
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Silnik: 1.9TDI AVF 131KM
- Napęd: FWD
- Paliwo: Diesel
Ja też mam model po lifcie tyle, że ze słabszym silnikiem 1.9 130KM i ostatnio zakupiłem na zimę (a co
) takie oto buty
http://moto.allegro.pl/nowe-oryginalne- ... 18434.html
Jest to model używany w A4 od 2009 roku, ale pasuje rozstawem do naszego modelu 16" śruby 5x112, tylko ET ma 35 a nie 45, więc nieco bardziej poszerza samochód.
Ogólnie na srebrnym samochodzie prezentują się rewelacyjnie.
Podałem Ci linka z allegro,ale ja kupiłem w firmie oponiarskiej z dostępem do felg oryginalnych RONAL POLSKA robionych dla Audi i z logo audi - widziałem u nich też repliki, ale... troszke lipniej to wygląda <smuty>
Pozdrawiam
http://moto.allegro.pl/nowe-oryginalne- ... 18434.html
Jest to model używany w A4 od 2009 roku, ale pasuje rozstawem do naszego modelu 16" śruby 5x112, tylko ET ma 35 a nie 45, więc nieco bardziej poszerza samochód.
Ogólnie na srebrnym samochodzie prezentują się rewelacyjnie.
Podałem Ci linka z allegro,ale ja kupiłem w firmie oponiarskiej z dostępem do felg oryginalnych RONAL POLSKA robionych dla Audi i z logo audi - widziałem u nich też repliki, ale... troszke lipniej to wygląda <smuty>
Pozdrawiam
gwizdek
Ja rowniez mam felgi z A4, a konkretnie takie:
http://moto.allegro.pl/nowe-felgi-audi- ... 63424.html
Wprawdzie otwor cetujacy nieco wiekszy ale zakup pierscieni to zaden koszt.
http://moto.allegro.pl/nowe-felgi-audi- ... 63424.html
Wprawdzie otwor cetujacy nieco wiekszy ale zakup pierscieni to zaden koszt.
-
gwizdek50
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Tomasz
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Silnik: 1.9TDI AVF 131KM
- Napęd: FWD
- Paliwo: Diesel
Hmm - a do mojej A6 pasowały bez żadnych pierścieni felgi z A4 montowane od 2009 roku, ale i na nowych autach - teraz w salonie Palmowskiego w Olsztynie stoi A4 na takich jak ja mam.gembas pisze:Dokladnie do felg z aut 2008 i wyzej musisz kupic pierscien centrujacy bo srednica jest nie 57,1 tylko 66,6 pozdrawiam
A są to oryginały. Rózniły się tylko ET: ja mam firmowo 45, a tam są 35
gwizdek
- krzysiek-54
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Krzysztof
- Rocznik: 2008
- Moje auto: A6 C6
- Silnik: 4.2 299KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
Kolego oponki będą troche wysokie... Aż za... Ale wejdą!Postice pisze:Witam. Szukałem już dość sporo na forum lecz nie mogłem znaleźć odpowiedzi na moje pytanie. Mianowicie: czy koła - 8X18'' ET35 245/45ZR18. Wejdą do mojego autka (A6 C5)?
Masz problemy z nawigacją Audi A6? Kliknij: Brak karty sd do nawigacji Audi A6 C7
hmm.. dzięki wielkie panowie za pomoc
// Rozmawiałem dzisiaj przez telefon z gościem od którego chciałem kupić takowe koła i twierdził, że nie wejdą na 100%. (dodając że troche się zna na kołach i troche w tym siedzi :-? ). Z drugiej strony wy twierdzicie, że wejdą a dokładnie wiecie czym jeździcie itd.
Sprawdziłem na dobrze znanej stronce www.opony... i przekłamanie wyszło mi ponad 6% czyli o 2 za dużo.. sam nie wiem co myśleć bo koła całkiem całkiem i z dobrymi oponkami.
Sprawdziłem na dobrze znanej stronce www.opony... i przekłamanie wyszło mi ponad 6% czyli o 2 za dużo.. sam nie wiem co myśleć bo koła całkiem całkiem i z dobrymi oponkami.
-
marpis