kolego cos mi sie wydaje ze tak jest ale w Audi A6 C5,tam byly napewno cztery!!!!
Ja wyczytalem na stronie kufatec ze to jest Antenna Module - Retrofit- Audi A6 4F - MMI 2G
czyli moduly wzmacniaczy tv z okablowaniem do Audi a6 4F-MMI 2G
tutaj jak zamawiasz u nich to jest opcja do wybrania AVANT lub LIMUZIN i do avanta daja dluzsze kable.
tutaj cytuje opis tych modulow <czapa>
•Retrofit kit for connecting the original TV-antennas to an original TV-Tuner - MMI 2G
•The wiring connects the original TV receiver to the antenna modules
Scope of delivery:
•Antenna module
•Wiring
Attention:
•Not suitable for Infotainment System MMI 3G
•This set can be used for analog as well as digital TV
ps-dzisiaj napisalem do nich zapytanie jakie sa numery czesci tych modoulow i porownam z ETKA.
ja wyczytalem w etce ze sa 2 wzmacniacze do tv w C6
nr-4F9 035 225M -wzmacniacz antenowy dla pojazdow z tv tunerem prawy tyl/drugi slupek od tylu auta.
nr 4F9 035 225 F
lub
nr 4F9 035 225 N -wzmacniacz antenowy dla pojazdow z tv tunerem lewy tyl/znajduje sie zaraz nad sterownikiem MMI 2G w bagazniku
I sorki za wprowadzenie w blad ze napisalem ze mam tuner HYBRID-jednak ANALOG ale i tak sie ciesze bo mam w sumie za darmo
No i jest jeszcze trzeci wzmacniacz antenowy ale jest przeznaczony tylko i wylacznie do tunera i radia DIGITAL czyli czyfrowego!!
nr 4F9 035 225 S -znajduje sie w prawym slupku zaraz kolo siedzenia pasazera.
Oczywiscie auto posiada wiecej wzmacniaczy antenowych ale przeznaczonych do GPS,FM,GSM
jezeli sie myle prosze o poprawienie mnie- czekam na odpowiedz
pozdro gregor26
Ps-wlasnie przejzalem etke jak jest w starszych modelach czyli Audi A6 C5 i wlasnie czy to w limuzynie czy w avancie tam sie znajduja 4 wzmacniacze Anten tv
prawa przod
prawy tyl
lewa przod
lewy tyl
roznia sie tylko numerkami ostatniej Literki
pozdro gregor26
duzo zrobione i juz prawie nie ma co robic......