Ostatnio miałem podobny problem, czyli zaczęła mi mrygać kontrolka świec podczas jazdy i po paru kilometrach, przy dojeżdżaniu do ronda auto po prostu, bez żadnego ostrzeżenia ani dziwnych objawów, zgasło i nie dało się uruchomić... dodam tylko że wcześniej założyłem zregenerowany sterownik pompy ABS - brak komunikacji i świecąca kontrolka... po zabiegu ABS działa... Zaciągnąłem auto do magika, który mi oznajmił że to wina jakiegoś czujnika poziomu paliwa i mi to zrobi, owszem zrobił, oraz jak mówił przeczyścił pompkę i sitko w baku, bo podobno był tam syf, ale minął dokładnie tydzień i kontrolka znów zaczęła mrygać, obawiam się że znów w czasie jazdy auto mi zgaśnie i nie da się odpalić. Podłaczyłem kabel, program vcds-lite bo inne mi pod win7 nie chodzą z tym kablem co mam (probowalem vag-com 311 i 409 - nie odpalają się wcale, vcds 10 pl - najnowszy niby, brak kompatybilności z kablem), skopiowałem błędy jakie znalazłem i zrobiłem log statyczny, nie stety na niedogrzanym silniku, bo bałem się, że podczas jazdy gdzieś stanę...
oto one
Proszę o opinię i pomoc...