[A6 C5] Wymiana zawieszenia
[A6 C5] Wymiana zawieszenia
Witam
Koledzy potrzebuje zakupic zestawik do wymianay zawiechy, czy ktos zna firme Delphi http://cgi.ebay.ie/AUDI-A6-SUSPENSION-A ... 19b3e62a89
Warto brac?
Koledzy potrzebuje zakupic zestawik do wymianay zawiechy, czy ktos zna firme Delphi http://cgi.ebay.ie/AUDI-A6-SUSPENSION-A ... 19b3e62a89
Warto brac?
krzysztofput, kolego widać mało wiesz moje A6 wazy 1415 kg kolegi a4 avant quattro 1430kg wiec nie bardzo rozumiem o czym ty do mnie mówisz :lol: :lol: oboje mamy 1.8T pod maska, zapomniałeś chyba ze A6 C5 posiada aluminiowe el blacharki
bo a6 większe od a4 to cięższe dobre sobie
proponuje zaznajomić się z danymi technicznymi, owszem a4 bez Quattro będzie 100kg lżejsze ale mówiłem o Q
bo a6 większe od a4 to cięższe dobre sobie

proponuje zaznajomić się z danymi technicznymi, owszem a4 bez Quattro będzie 100kg lżejsze ale mówiłem o Q

Koledzy pokój
do Polski się nie wybieram w tym roku, na allegro jest problem bo nie mam konta w Polsce, mało kto akceptuje płatność kartą kredytową i niestety nie ma możliwości płatnosci przez paypal. Zależy mi trochę na czasie bo nie chce aby zaczeło mi ścinać opony. Szukałem na ebayu lemford i febi ale kicha cieżko cos znaleźć. Znalazłem jescze kilka kompletów za 140euro ale boje się ich brać. Chciałbym wydać max 300euro/1200zł. Poradzcie coś koledzy 

ewentualnie dorzuc 200-300 zl i kup Lemfordera z pewnego żrodła:)(nie mowie tu o allegro za 1200 zl)
Najlepsze części, oleje Premium w najlepszych cenach. www.expressparts.pl 888-530-456 gg: 3543322
koledzy a jest jakaś róznica w zawieszeniu po lifcie ?
jeżeli tak to jaka jest orientacyjnie róznica w cenie...
koleś ze sklepu z częsciami "zachwalał" zawiesznie firmy Master Sport :lol: (650zł :lol: )
i teraz pytanko zakładał ktoś takie cuś czy nie eksperymentujecie?
Kumpel założył to zawieszenie i co więcej zachwala( tylko że w A4 Q) też tylko mówił że końcówki drążków mają do du** i żeby kupić jakieś lepsze
jeżeli tak to jaka jest orientacyjnie róznica w cenie...
koleś ze sklepu z częsciami "zachwalał" zawiesznie firmy Master Sport :lol: (650zł :lol: )
i teraz pytanko zakładał ktoś takie cuś czy nie eksperymentujecie?
Kumpel założył to zawieszenie i co więcej zachwala( tylko że w A4 Q) też tylko mówił że końcówki drążków mają do du** i żeby kupić jakieś lepsze
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Artur
- Rocznik: 2015
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 TDI 272KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
I tutaj nie potwierdzam mam zawias 1BE zawsze kupowałem Febi i po około 12 tys sypało sie połowe wachaczy mam teraz Master Sport i odpukac 18tys zrobione i cisza po przeglądzie zimowym,popieram ze koncówki drązków są słabe.A febi juz produkuje gdzies w tych krajach ala CHINA ,i zalezy na którą partie trafisz w hurtowni.k184 pisze:Obx, nie kupuj tego szitu,,gdzieś na forum czytałem opinie na temat tego zawiasu i nie były one zbytnio pozytywne..
krzysztofput,
to na jedno wyjdzie czy wydam 600 za Master Sporta i zrobie jak kolega
audbox, ma 18kkm a podejrzewam ze do 20kkm napewno dojezdzi
( aczkolwiek życzę więcej
)
zgłupiałem w tym momęcie
Krzysiu wnioskuję z tego że jak mam wydać 2tys za zwieche Lemfordera, lub ok 1500 za Febi. i zrobie tak jak pisałeś 35kkm.audi a6 jest specyficznym autem pod względem zawieszenia na ori takich firm jak LMO febi robi sie ok 30-35 kkm w porównaniu mercedes 70-80kkm
to na jedno wyjdzie czy wydam 600 za Master Sporta i zrobie jak kolega
audbox, ma 18kkm a podejrzewam ze do 20kkm napewno dojezdzi

zgłupiałem w tym momęcie

Koleś też mi mówił że Lmo ( starego typu jest po 1550) tylko mówił ze po face liftingu było droższe i teraz nie wiem o ile droższe...
Więc jak w końcu po faceliftingu jest ciut inne zawieszenie czy nie :?:
nota bene tak samo było z rozrządem... też był ciut droższy niż przed majem 2001
Krzysiek uważasz że ten zestaw bedzie pasił
http://autosklep.istore.pl/pl,product,1 ... 70kit.html
Więc jak w końcu po faceliftingu jest ciut inne zawieszenie czy nie :?:
nota bene tak samo było z rozrządem... też był ciut droższy niż przed majem 2001
Krzysiek uważasz że ten zestaw bedzie pasił

http://autosklep.istore.pl/pl,product,1 ... 70kit.html
Ostatnio zmieniony 11 lis 2010, 13:10 przez Obx, łącznie zmieniany 1 raz.