[A6 C5 2.5 TDI ] czy warto wstawic tego chipa
[A6 C5 2.5 TDI ] czy warto wstawic tego chipa
Witam mam audi 2.5 TDI V6 z 98r facet od którego kupiłem mówił że ona była niby chipowana na 170 teraz oglądam to ustrojstwo i zastanawiam sie czy warto wstawic czy sobie odpuścic http://moto.allegro.pl/chiptuning-audi- ... 99615.html
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Robert
- Rocznik: 2012
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 170KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
polecam lekturę:
co-to-w-ogole-jest-chiptuning-vt7673.htm
co-to-w-ogole-jest-chiptuning-vt7673.htm
- eneron
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Krzysztof
- Rocznik: 2010
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0TDI CAHA 170KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
Nie warto! Skąd wiesz, że akurat ten cip daje właśnie 40KM a nie 7 czy 14 KM ?Jak Ci sprzedający udowodni? Zaprosi Cię na hamownie na swój koszt?
Silnik na pewno już nie jest pierwszej młodości, nalatane swoje ma, zakładając mu tego chipa allegrowego, niedostosowanego konkretnie do stanu Twego silnika raczej ryzykujesz :mrgreen:, pewnie jeździć to to będzie tylko jak długo
Chociaż może być i tak, że się "uda" ale ja bym nie chciał na swoim aucie tego sprawdzać :-P
Sprawdzony tuner, konkretny program pod Twoje auto, hamownia przed i po i będzie Pan zadowolony
Pamiętaj SKÂĄPY DWA RAZY TRACI !
Silnik na pewno już nie jest pierwszej młodości, nalatane swoje ma, zakładając mu tego chipa allegrowego, niedostosowanego konkretnie do stanu Twego silnika raczej ryzykujesz :mrgreen:, pewnie jeździć to to będzie tylko jak długo

Sprawdzony tuner, konkretny program pod Twoje auto, hamownia przed i po i będzie Pan zadowolony

Pamiętaj SKÂĄPY DWA RAZY TRACI !
A6 C6 2.0TDI 170KM, 2011 Avant, Octavia 1 VRS 180KM, Touran 1.9 TDI oraz nieśmiertelne, pancerne, wiecznie żywe, bezawaryjne A6 C5 1,9TDI AFN 110KM - najlepsze jakie do tej pory miałem

Udzielamy 3 letniej gwarancji pisemnej.
Ale na co, na to że kość się nie popsuje, czy program nie skasuje, bo na 100% nie na sprawny silnik i podzespoły.
Tata - 80 B4 SEDAN 1Z + A6 C5 SEDAN AWX
brat - A4 B5 AVANT AFN -> A6 C5 AVANT AVF
ja - Było A6 C5 SEDAN AWX (Przekazane Tacie)
Jest: Czarne A6 C5 AVANT AVF
OOOO ..... mamy w genach
Jeśli pomogłem --> naciśnij "Pomógł"
brat - A4 B5 AVANT AFN -> A6 C5 AVANT AVF
ja - Było A6 C5 SEDAN AWX (Przekazane Tacie)
Jest: Czarne A6 C5 AVANT AVF
OOOO ..... mamy w genach
Jeśli pomogłem --> naciśnij "Pomógł"