tomkom1, Czytałem o tym na tym forum i wiem że jest ta metoda podgrzania procesora i miałem samemu się za to brać ale samemu po prostu wolałem tego nie robić:).
Uwierz mi że po czytaniu tych wszystkich instrukcji postów i wypowiedzi nie zgodził bym się na regeneracją czyli zapalniczka chwila podgrzania i działa na chwile za 50zł.
Po tym jak ich się spytałem wytłumaczyli mi że oni nie podgrzewają tylko robią to inną metodą, na początku pomyślałem że wciskają mi kit, ale wcześniej wiem że dwóch moich znajomych też tam to robili bo od nich się o nich dowiedziałem i oby dwoje jeżdżą już bardzo długo tymi autkami i nic im się nie dzieje. Więc po naradzie zaryzykowałem i wziąłem tą regeneracją, a jaka w tym prawda czy robią to inną metodą to nie wiem ale wiem jedno że 2 znajomych mnie w ciula nie robiło. Po twojej wypowiedzi aż do nich zadzwoniłem

kolega Bartek jeździ ok roku po regeneracji i ładnie wszystko gra a kolega Jarek ok 7miesięcy i też wszystko cacy:) 8-) . Jeśli chodzi o auto to uwierz mi że jak chce cokolwiek zrobić to staram się to zrobić dobrze, wiem co oznacza tanie=drogie:).