[A6 C5]niewiem jak podłączyc CD
[A6 C5]niewiem jak podłączyc CD
Witam forumowiczów.Po kupnie autka nie było w nim radyjka wiec kupiłem swoje i tu pojawia się problem,kostek i kabli masa :roll: tylko dwie kostki pasowały z napięciem i z głosnikami,ale w kostce z głośnikami były tylko 4 kable na przednie głośniki niemam pojecie jak podłączyc tylne głośniki i sub woofer i musze dodac że reszta kabli była wyrwana z kostek(tak przypuszczam).Czy może ktoś wie jak można podłączyc reszte głośników.Z góry dziękuje.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Seweryn
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 3.2 FSI 255KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Kontakt:
tylne głosniki sa napędzane przez wzmacniacz od orginalnej tuby
Cześć ekipa.
Naprawy hamulców Audi A6 C5. Zapraszam.

- corel
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Karol
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Silnik: 2.8 ALG 193KM
- Skrzynia: Manual
Forest8, potrzebujesz takiego magicznego modułu
http://allegro.pl/modul-audi-tylne-glos ... 84651.html
jak napisał sidewind76, tylne głosniki sa napędzane przez wzmacniacz od orginalnej tuby. Instalacja owego modułu jest bardzo prostacięzej jest go upchać do środka.
Jakbyś miał problemy pisz! Będe śledził temat i na bieżąco odpowiadał
Pozdrawiam

jak napisał sidewind76, tylne głosniki sa napędzane przez wzmacniacz od orginalnej tuby. Instalacja owego modułu jest bardzo prostacięzej jest go upchać do środka.
Jakbyś miał problemy pisz! Będe śledził temat i na bieżąco odpowiadał

Pozdrawiam
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Seweryn
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Silnik: 3.2 FSI 255KM
- Skrzynia: Tiptronic
- Kontakt:
spoko instalacje sa uniwersalne kolory kabelków raczej też więc cos z tego złożymy hihihi
Cześć ekipa.
Naprawy hamulców Audi A6 C5. Zapraszam.

Panowie normalnie browarka stawiam,jutro zrobie zdjecia to będziecie widzieli jaki sajgon tam jest.Narazie wielkie dzieki za pomoc
[ Dodano: 2010-11-24, 19:54 ]
Witam-wkoncu dotarl do mnie modul podlonczylem ale zostala mi jeszcze czerwona kostka,pewnie ta do sub woofera,sa w niej cztery kable.Z komory w ktorej znajduje sie CD wychodzi wiazka kabli tyle samo co wchodzi do sub woofera czyli osiem,ale jak to teraz podlonczyc.Prosze o podpowiedzi,wkleil bym zdjecia ale jakos fotosik niechce mnie zalogowac.
[ Dodano: 2010-11-24, 19:54 ]
Witam-wkoncu dotarl do mnie modul podlonczylem ale zostala mi jeszcze czerwona kostka,pewnie ta do sub woofera,sa w niej cztery kable.Z komory w ktorej znajduje sie CD wychodzi wiazka kabli tyle samo co wchodzi do sub woofera czyli osiem,ale jak to teraz podlonczyc.Prosze o podpowiedzi,wkleil bym zdjecia ale jakos fotosik niechce mnie zalogowac.