Witam
Czy to normalne że zamek bagażnik nie zamyka i otwiera się z pilota, a tylko i wyłącznie z kluczyka?
[Audi A6 C5 Sedan] Zamek bagażnka
Re: Zamek bagażnka
Przerabiałem już ten temat. Tam jest taka łapka i ona się ułamuje. Ja u siebie zamiast kupować nową (która się i tak ułamie bo szarpnięcie jest dość ostre, próbowałem nawet z cienkiej blachy dorobić i tez nie wytrzymywała, gięła się), nawierciłem małą dziurkę i założyłem sprężynkę, która amortyzuje to uderzenie.Simrider pisze:Witam
Czy to normalne że zamek bagażnik nie zamyka i otwiera się z pilota, a tylko i wyłącznie z kluczyka?
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Jurek
- Rocznik: 2002
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.8 ACK 193KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
A słychać że ten silniczek co tam jest pracuje??Simrider pisze:Czy to normalne że zamek bagażnik nie zamyka i otwiera się z pilota, a tylko i wyłącznie z kluczyka?
U mojego znajomego był przerwany kabel zasilający który idzie w wiązce do klapy bagażnika z lewej strony.
ÂŚwiatła (halogen tył) i podświetlanie tablicy rejestracyjnej działa?
Byłem u mechanika,okazało się że właśnie kabel od masy w tej wiązce był przerwany,a dwa inne bliskie przerwania. Teraz działa jak należyJurek85 pisze:A słychać że ten silniczek co tam jest pracuje??Simrider pisze:Czy to normalne że zamek bagażnik nie zamyka i otwiera się z pilota, a tylko i wyłącznie z kluczyka?
U mojego znajomego był przerwany kabel zasilający który idzie w wiązce do klapy bagażnika z lewej strony.
ÂŚwiatła (halogen tył) i podświetlanie tablicy rejestracyjnej działa?